logo GamesMeter menu
logo GamesMeter

Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude (2004)

PC / PlayStation 2 / Xbox
Adventure / Party

Ontwikkeld door High Voltage
Uitgegeven door Sierra en Vivendi Universal

In Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude speel je dit keer niet Larry Laffer maar zijn neefje Larry Lovage. Wanneer een TV-dating programma zijn school bezoekt wil hij laten zien dat hij een echte player is en elk meisje kan krijgen. Op meer dan 25 verschillende plaatsen door de school en het stadje waarin Larry woont zul je moeten praten met de dames en minigames moeten spelen. Je versiert vrouwen door met ze te praten en een spermacelletje langs de goede eicellen te manouvreren.

avatar van t.o.
Heb me hier toch wel een tijdlang mee vermaakt

avatar van Foetsj_NL
1,5
Ik niet hoor De slechtste uit de reeks. De vorige delen waren een stuk beter ! Grafisch zag het er allemaal redelijk uit, maar het verhaal en je doel ( dat elke keer hetzelfde was ) was bar slecht te noemen.

1,5 *

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
This one time, at band camp...
Wat een lage score, zo slecht was dit spel toch echt niet, 'tuurlijk niet zo goed als de klassieke Larry adventures, maar een verdomd leuke opvolger en meer een ode aan. Zeker niet slecht genoeg voor een flop-notering.
Heb toch vaak in een deuk gelegen om de melige gesprekken en de verschillende antwoorden of lompe boeren en farts die tijdens 'gevoelige' gesprekken met de dames je kansen verzuurden. Ook de vele knipogen naar de teen- en party-movies van weleer tilden het naar een geslaagd lollig geheel. Leuke karakters, gare sub-games en veel puberale onderbroeken-lol en Animal House-praktijken. Heb me kostelijk vermaakt eigenlijk. De meeste dialogen waren erg grappig en lekker snappy, en ook meer de hoofdzaak van het spel als de gameplay, die imo precies goed als ondersteuning fungeerde.

Zeker geen top-game, maar genoeg grappen en fun om een paar dagen goed melig te zijn. --> 3,5*
Woohoo Cheese-mummies!

Waarom staat de nieuwe 'Box Office Bust' er niet op?

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Hop!

Had er nog niks over gehoord eigenlijk, maar de eerste reviews zijn niet echt positief, beetje dezelfde kritiek als op het vorige deel. Daar ook van genoten, dus heb er toch wel zin in, alleen al door de hollywood setting, waar zo te zien vooral weer lekker veel 80s pop-culture op de hak wordt genomen. Hier de trailer...

avatar van PebeVai
Leuke graphics..

Maar steeds dezelfde minigames werdt mij gewoon te iritant.

Heb me er miss maar een uurtje mee vermaakt toen mocht het van mij ermee stoppen..