menu

Quarantine (1994)

Alternatieve titels: Hard Rock Cab | Death Throttle: Kakuzetsu Toshi kara no Dasshutsu

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

3DO / PC / PlayStation / Sega Saturn
Racing
single player

Ontwikkeld door Imagexcel
Uitgegeven door Gametek, Asmik Ace en MediaQuest

Jij speelt een taxichauffeur die moet zien te ontsnappen uit de gewelddadige gevangenisstad Kemo. Breng je passagiers naar hun juiste bestemming, verdien geld om je taxi te upgraden en zoek een kans om te ontsnappen met behulp van diverse wapens.

zoeken in:
avatar van Hadouken
3,0
Een vreemde eend in de bijt. Ik had geen idee wat je in godsnaam bij dit spel moest doen dus het kwam vaak niet verder dan doelloos heen en weer racen en mensen kapot schieten of omver rijden. Ik ging altijd naar een soort tunnel/snelweg en daar alle auto's beuken zodat er soms ook een kettingreactie werd veroorzaakt. Deze game is pure nostalgie.

gerwinf
Ik was deze game een beetje vergeten. Ik wist ook niet echt waar ik heen moest rijden en had als doel de taxi maar zoveel mogelijk te upgraden. De japanse titel is "Hard Rock Cab" en op mijn cd-rom hoesje staat "Doom On Wheels"

avatar van BoordAppel
BoordAppel (moderator)
Haha, dat klinkt allemaal bekend. Maf spelletje waarvan ik nooit begreep (en geen zin had om te begrijpen) wat te doen. Toch wat te weinig gespeeld om er echt een oordeel over te vellen.

Gast
geplaatst: vandaag om 00:59 uur

geplaatst: vandaag om 00:59 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.