menu

Star Wars: Yoda Stories (1997)

mijn stem
3,41 (11)
11 stemmen

Game Boy Color / PC
Adventure / Puzzle
single player

Ontwikkeld door LucasArts
Uitgegeven door LucasArts en THQ

Grijp je lichtzwaard en vergezel Luke Skywalker tijdens zijn training bij Yoda om een Jedi te worden. Speel één van de duizenden verschillende avonturen op de zandplaneet Tatooine, de bosmaan Endor of de ijsvlaktes van Hoth. Verzamel vreemde voorwerpen en wapens om verschillende puzzels op te lossen en zo het keizerrijk de ene na de andere klap toe te dienen.

zoeken in:
4,0
neo (crew)
Dit was toen de tweede uit de Desktop serie die Lucasarts uitbracht na een al eerdere Indiana Jones. Niet zo lief als Zelda (ik vergelijk nu eenmaal alles wat ook maar een erop lijkt ermee), maar toch een behoorlijke game. Had veel missies waar ik alleen naar verloop van tijd geen trek meer in had. 4 sterren

avatar van Jelle
4,0
Heel wat uurtjes inzitten

avatar van Jim Carrey
3,0
Op de Gameboy Color is het Spel niet zo zeer Leuk wel ziet Yoda zelf er geinig uit en beleef je er een heleboel Lol aan dus toch de moeite waard .

* * *

Gast
geplaatst: vandaag om 10:33 uur

geplaatst: vandaag om 10:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.