Human: Fall Flat (2016)

Nintendo Switch / PlayStation 4 / Xbox One / PC / Macintosh / Xbox Series X/S / PlayStation 5
Platform

Ontwikkeld door No Brakes
Uitgegeven door Curve

Bob is een doodgewone mens zonder superkrachten, maar met het juiste gereedschap kan hij werkelijk alles. Gebruik of misbruik alles wat je kunt vinden en doe wat je niet laten kunt! De wereld van Human: Fall Flat is sterk gebaseerd op fysica en een innovatieve besturing, die beide zorgen voor een stevige reeks aan uitdagingen. Bob's dromen zijn vol met puzzels en zijmissies waarin je experimenten kunt uitvoeren en je je een breuk zult lachen met het resultaat. De werelden mogen dan wel fictief zijn, maar de wetten van de fysica zijn 100% echt. Zal het je lukken om die mysterieuze deur te openen, of ben je eerder benieuwd hoe ver je een setje luidsprekers uit een raam kunt gooien?

centurion81 (moderator)
Net de trailer hiervan zitten kijken en die spreekt me erg aan! Op de shortlist er maar mee

avatar van JustMike
Het is een leuk spel en met name is de co-op erg leuk. Zijn ook verschillende mogelijkheden om levels te voltooien (of juist gedeeltes van levels over te slaan). De besturing is wel even wennen, maar is toch redelijk simpel onder de knie te krijgen.

centurion81 (moderator)
Even een uurtje gespeeld net, maar in singleplayer loop je al gauw vast of is het zo superlastig, terwijl je ziet dat het met een 2e persoon heel makkelijk zou zijn...Binnenkort maar eens kijken of ik m online coop kan spelen. Hij staat momenteel 3e in de verkoopranking van de Switch eShop, dus er zal vast wel iemand anders 'm ook spelen als ik niet te lang wacht

centurion81 (moderator)
Heb er nu ook online wat mee gespeeld in teamverband, maar ik vind de controls erg kudt. Heb het poppetje redelijk onder controle, maar het is een beetje zoals bij Snake Pass: de controls beheersen is de helft van het spel en dat haalt de lol er nogal uit voor mij

avatar van John Milton
Zo'n hilarische game dit, maar idd pas echt leuk om met zijn tweeën te doen, of meer. De controls is even wennen, maar zodra je het onder de knie hebt, goed te doen. net weer een game gedaan met mijn broer, maar onbedoeld 'anyone can join' aangelaten, en voor je het weet komen en een paar kleurrijke figuren bij met wie je voor je het weet loopt te klooien en die puzzels op te lossen. Bijzonder creatieve levels ook.

Niet vaak dat ik zoveel lol heb gehad voor een paar euro.

avatar van mrdig
Ontzettend lastig om de controls onder de knie te krijgen en dat heb ik nog steeds niet helemaal. Toch veel met 3 anderen gespeeld en dan is het dikke fun. Wel was er 1 van ons 4 die de game al helemaal had uitgewoond in zijn 1tje en ons min of meer op sleeptouw nam. Hij weet per level meteen wat te doen, kent de shortcuts, kan de moeilijkste manoeuvres etc en we vlogen daardoor door de levels (vooral de DLC’s gespeeld).

Ergens voelt het alsof ik de game nog niet echt kan en ken maar toch veel uurtjes inzitten inmiddels