menu

South Park: Phone Destroyer (2017)

mijn stem
2,00 (1)
1 stem

Android / Apple iOS
Card / RPG
single player / multi player / online

Ontwikkeld door South Park Digital, RedLynx en Ubisoft
Uitgegeven door Ubisoft

Al die talloze uren dat je op je telefoon zat te klooien hebben je hierop voorbereid. Ontdek je ware lotsbestemming en word de ultieme Phone Destroyer! Vecht met en tegen de beroemde South Park-personages en verzamel steeds meer kaarten om een perfect deck te bouwen, met het ultieme team van cowboys, tovenaars, cyborgs, superhelden en joden, en verpletter je vijand.

zoeken in:
avatar van Rujar
2,0
Beetje een mix van Heartstone en Zombie vs Plants. Wat klinkt als een voltreffer, blijkt de game echter buidend minder diepgaand te zijn. Het wordt vrij snel repetatief en erg saai. Ik denk niet dat een doorgwinterde gamer er heel veel tijd in wilt steken.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:18 uur

geplaatst: vandaag om 10:18 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.