menu

Burly Men at Sea (2017)

mijn stem
3,17 (3)
3 stemmen

Apple iOS / PC / PlayStation 4 / PlayStation Vita / Android / Nintendo Switch
Adventure
single player

Ontwikkeld door Brain&Brain
Uitgegeven door Brain&Brain

In reeds lang vervlogen tijden in Scandinavië trekken drie vissers er op uit, op zoek naar avontuur. Onderweg komen de drie bebaarde mannen verschillende wezens uit de Scandinavische folklore tegen. Het verloop van het verhaal wordt bepaald op basis van welke wezens men tegenkomt.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=ePflQHLCQCc

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Grovonion
3,5
Dit is misschien wel het meest onthaaste game dat er is. Een heel erg kort spel, waarbij je een soort van zee-parabel volgt. Een verhaal dat met minimale interacties zachtjes in een andere richting geduwd kan worden. Maar 1 speelbeurt is al na minder dan een half uur voorbij. Omdat het ooit een gratis PS+ spel was is zelfs dat een redelijk goede prijs-kwaliteitsverhouding, omdat me de stijl en lichtjes humoristische toon wel ligt. Vermoedelijk wordt dit mijn tweede platinum deze week.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:09 uur

geplaatst: vandaag om 11:09 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.