menu

Total War: WARHAMMER II (2017)

mijn stem
4,33 (3)
3 stemmen

PC
Strategy
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Creative Assembly
Uitgegeven door SEGA

Dit vervolg op Total War: Warhammer introduceert een nieuwe campagne vol met ontdekkingen, uitbreidingen en veroveringen in The New World. Kies uit vier unieke, gevarieerde facties en voer oorlog op jouw manier: verover, red of vernietig in een grote, levendige fantasywereld. Dit spel heeft twee facetten: een turn-based open wereld campaign, maar ook intense tactische realtime gevechten.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=fXxe897bW-A

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van patenpac
4,5
Op het eerste zicht leek deze nieuwe Total War in mijn ogen vrij beperkt te zijn. Ik speelde lange tijd dit spel met het gevoel dat het eerder leek als een uitbreidingspakket van Warhammer 1 dan een opzicht staande game. Na verloop van tijd heb ik echter mijn mening moeten herzien en is het wel degelijk een game van hoge kwaliteit. De fouten van de vorige game zijn grotendeels opgelost en de speelbare 'rassen' moeten elks op een volledig andere manier gespeeld worden.

Blij te zien dat Total War met deze game zijn hoog niveau weer weet te behalen!

avatar van Sinner
...tja...en binnen niet al te lange tijd (enkele weken als ik me niet vergis?) de mogelijkheid om beide games te combineren en met een combinatie van alle rassen te spelen in de grand campaign. De natte droom van iedere Warhammer fan. Ik ben nu alweer benieuwd wat er nog gaat uitkomen van DLC en wat er in het derde deel van de trilogie gaat zitten. Eenmaal alles is uitgekomen het ultieme Warhammer spel.

avatar van patenpac
4,5
Ja, de combinatie van beide games zie ik zeker en vast ook zitten, al vrees ik wel dat de systeemeisen van je PC maximaal benut zullen moeten worden
Naar verdere DLC's kijk ik zeker uit!

Gast
geplaatst: vandaag om 07:05 uur

geplaatst: vandaag om 07:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.