menu

Geheim Nummer (1996)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

PC
Educational
single player

Ontwikkeld door Meulenhoff
Uitgegeven door Meulenhoff

Geheim nummer is een spannend detectivespel waarin jij als detective probeert de bende van de Rekenboeven op te rollen. De leden van de Rekenboeven-bende zijn te herkennen aan een Geheim Nummer. Met dat Geheime Nummer kun je ze ook opsporen. Daarbij moet je wel steeds een rekenprobleem oplossen! Je wordt bij je speurwerk geholpen door je maatje Nibble, een slimme muis die vaker te maken heeft gehad met de rekenstreken van de boeven en ze dus door en door kent. Bij elk spel kom je op weer andere plaatsen in de stad. De meer dan 100 extra schermgrapjes in het spel vormen een garantie voor heel wat speelplezier. Steeds op andere plekken zitten deze grapjes in het scherm verborgen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=diYRqSgjbAQ

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van jellecomicgek72
4,0
Weer zo'n vergeten obscure game waar haast niks over te vinden is op internet en dat is erg jammer want deze game vond ik vroeger helemaal fantastisch. Samen met Red Cat en nog een zooitje andere soortgelijke games hebben mij geholpen bij het rekenen dat uiteraard op school dramatisch slecht ging waardoor mijn ouders dit soort games zagen als n mogelijkheid waardoor ik het toch nog beter onder de knie kon krijgen. Al zeg ik niet dat het nu zo denderend is...

Verder was dit ook wel een maf spel trouwens maar het gaf wel veel voldoening als jij na eindelijk 5 rekenopdrachten verder een boef gevangen had. Je kon hem hierna ook uitprinten als WANTED poster en inkleuren als kleurplaat, dat was voor mij toentertijd wel de drive om door te gaan om via deze manier het rekenen te leren. Ik ga hem dan ook vier sterren geven voor de goede nostalgie.

avatar van Confusie
Geheim nummer neem ik nooit op.

avatar van jellecomicgek72
4,0
Nee ik ook niet gap.

avatar van Confusie
Mensen met een geheim nummer hebben meestal veel geheimen.

Hou'k nie zo van.

Gast
geplaatst: vandaag om 06:56 uur

geplaatst: vandaag om 06:56 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.