menu

Tennis World Tour (2018)

mijn stem
2,25 (4)
4 stemmen

Nintendo Switch / PC / PlayStation 4 / Xbox One
Sports
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Breakpoint
Uitgegeven door Bigben

In Tennis World Tour dien je een eigen speler te creëren waarmee je in de carrière-modus jezelf in de kijker moet spelen. Je zult met behulp van je agent en coach de juiste beslissingen moeten nemen. Naarmate je beter presteert krijg je uitnodigingen voor grote toernooien als ook meer interessante sponsordeals. De game bevat meer dan dertig professionele tennissers.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=9egQyy1nO2E

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Desastreuze recensies....werd al slechtste tennisgame op welk platform dan ook, ooit genoemd.

avatar van Cervantes
Cervantes (crew)
Desastreuze recensies....werd al slechtste tennisgame op welk platform dan ook, ooit genoemd.


Was dat niet AO tennis? Die heeft een nog lagere score dan deze game. Al zijn de recensies voor deze titel ook niet mals.

Gelukkig is er nog Mario Tennis Aces om naar uit te kijken. Hopelijk is die een stuk beter.

avatar van Shaky
1,5
Ik ben blij dat er eindelijk weer eens een tennis game is, maar helaas is deze niet al te best. De graphics zijn vrij slecht en de gameplay niets bijzonders. Het oogt allemaal zeer basic en cheap. Na de eerste wedstrijd had ik het trouwens al gehad met het commentaar; non-stop dezelfde zinnetjes.

avatar van Grovonion
Ergerlijk, Shaky, niet waar? En dat terwijl bv. Top Spin 4 enkele jaren geleden heeft voorgedaan hoe het wel moet. Ongelofelijk dat er jaren overheen gaan en dan zo'n crap eruitkomt.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Ik las ergens dat de game pas 20% af was een paar weken voor de release maar dat Big Ben gefixt had dat veel van de winkelbestellingen toch niet terug mochten dus dat ze er wel blij mee waren zo.

Ff kijken of ik dat artikel terug kan vinden...

Hier: Tennis World Tour Was Only 20 Percent Complete Before Release - Nintendo Insider - nintendo-insider.com

Maar er zijn meer sites die hier gewag van maakten.

avatar van Shaky
1,5
Grovonion: ja inderdaad. Dat dit anno 2018 nog moet gebeuren.

centurion81: ik had het inderdaad al gelezen. Pure geldklopperij (waar ik gewoon ingetrapt ben hoor) door mee te liften op het Grand Slam seizoen.

Iemand enige idee of AO International Tennis beter is?

1,0
Met dat men met enkele topspelers een virtueel tennistornooi organiseerde aan de hand van dit spel nog eens in men PS4 gestoken maar blijft echt een verschrikking dit. De bewegingen zijn absoluut ongeloofwaardig, visueel ziet het er zeer matig uit. Carrière modus heeft nul beleving, commentaar van McEnroe is leuk voor even maar als hij altijd dezelfde vijf dingen zegt tja. Systeem van harder en minder hard slaan is in tegenstelling tot bij bv Top Spin ook totaal niet uitgewerkt.

Nee helaas moeten we al sinds Top Spin 4 wachten op een goede tennisgame, jammer jammer.

Gast
geplaatst: vandaag om 05:51 uur

geplaatst: vandaag om 05:51 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.