menu

Beach Life (2002)

Alternatieve titel: Virtual Resort: Spring Break

mijn stem
3,67 (9)
9 stemmen

PC
Simulation
single player

Ontwikkeld door Deep Red
Uitgegeven door Eidos

Bouw alles wat een goed vakantieoord hoort te hebben, zodat je gasten tevreden zijn. Zorg ervoor dat ze zich kunnen amuseren op het strand of in clubs en zich kunnen uitleven op het water of tijdens outdooractiviteiten. Maar houd ook rekening met de nadelen van alcohol, zeewater en een brandende zon...

zoeken in:
avatar van Thomas83
Ik heb alleen kort de demo gespeeld. Zag er best ok uit. Maar veel te kort gespeeld voor een goede indruk. Het spel liep volgens mij ook steeds vast bij mij.

avatar van Tha Luz
2,5
Heb het spel een tijdje vaak gespeeld,maar het is niet echt een heel erg bijzonder spel,de camera zit te hoog waardoor je ook amper ziet wat er echt zit te gebeuren enzo,concept is goed bedacht maar tja beetje snel afgewerkt.

2.5

4,0
Heb ik een paar jaar geleden erg vaak gespeeld, niet echt uitgebreid, maar zeker leuk

SouthParkFan
Erg leuk,je eigen vakantieoord maken. Niet zo leuk als je pretpark maken in Rollercoaster Tycoon maar toch heel erg leuk. Ben het wel eens met Tha Luz beetje snel afgewerkt. Ben ik trouwens de enige die een andere cover heeft?

Gast
geplaatst: vandaag om 07:46 uur

geplaatst: vandaag om 07:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.