menu

Mafia III: Stones Unturned (2017)

mijn stem
2,70 (5)
5 stemmen

PC / Macintosh / PlayStation 4 / Xbox One
Action / Shooter
single player

Ontwikkeld door Hangar 13
Uitgegeven door 2K

Wanneer een koelbloedige rivaal opnieuw in New Bordeaux opkomt, wordt Lincoln gedwongen samen te werken met CIA-agent John Donovan, om een ​​oude bloedvete op te lossen, die ooit begon in de jungles van Vietnam. Wanneer verrader Connor Aldridge, die Donovan voor dood heeft achtergelaten, zware wapens verhandeld in New Bordeaux, ziet hij zijn kans om wraak te nemen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=XFdE_62jgD8

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Waackx
1,0
Waarschijnlijk de slechtste DLC die ik ooit heb gespeeld, niet alleen door het feit dat je dit binnen 2 uur hebt uitgespeeld maar dit is de eerste DLC die ik heb gespeeld waarbij ik het gevoel had dat ik totaal een andere game zat te spelen dan het origineel.
Zeer verraderlijke voorkant ook, je denkt dat je buiten in de jungle actief bent maar in werkelijkheid zit je 85% van de tijd in 1 of andere nucleaire basis en heb je het idee dat je Killzone ofzo aan het spelen bent en je knalt een aantal legermannetjes neer om vervolgens terug te keren naar New Bordeaux voor 3 lullige missies en dat was het.
Wat een shit zeg.

Gast
geplaatst: vandaag om 01:02 uur

geplaatst: vandaag om 01:02 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.