Cardinal Arc: Neverland Card Battles (2008)

Alternatieve titels: NeverLand Card Battles | Neverland Card War: Cardinal Arc Portable

PlayStation Portable
Strategy / RPG

Ontwikkeld door Idea Factory
Uitgegeven door Idea Factory en Yuke's

In deze handheld remake en uitbreiding van Cardinal Arc, staat de kwade god Hellgaia wederom op het punt te ontwaken, en het leven van Neverland te vernietigen. Als de jonge ridder Galahad is het jouw taak om dit te voorkomen. Gewapend met de kracht van je Spectrale Kaarten, kun je geallieerde strijders, schepsels en monsters oproepen, alsook elementaire aanvallen en manifestaties. Probeer Neverland te redden door een echte kaartmeester worden en Hellgaia te verbannen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.