menu

Extinction (2018)

mijn stem
geen stemmen

PC / PlayStation 4 / Xbox One
Action
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Iron Galaxy
Uitgegeven door Maximum

Zolang als men zich kan herinneren is de wereld in oorlog geweest. Sinds generaties hebben mensen elkaar voor land en rijkdom bevochten, terwijl onze echte vijanden in de schaduw hebben gewacht op het juiste moment. Deze hongerige, 150 meter lange, monsters, betreden nu het toneel om onze soort te vernietigen. Enkel degenen die in de wegen van de oude orde zijn getraind, zijn voorbereid op deze invasie, en staan een kans om deze monstruositeiten, bekend als Ogres, te verslaan. Avil, een van de laatste verdedigers van de orde, is de enige met de vaardigheid, snelheid en kracht, om de eindeloze golf van Ogres, en hun leger van Ravenii, aan te kunnen. Het lot van de mensheid ligt op zijn schouders. Probeer zo veel mogelijk mensen te redden en veilig te houden, het enige alternatief is uitsterven.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=k95whQlvgRM

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
E3 gameplay demo. He just hacks, whacks, choppin' that meat!

Lijkt idd veel op Attack on Titan, maar dan met saaie generic orc lookin' mofos ipv skinless creep smileys... Wel best lekkere gameplay zo te zien. Zal een grote campaign mode in komen te zitten, met een beetje musou-achtig base defense, en villagers redden aspect erbij. Lichte RPG upgrade mechanics. En een online battle mode, met zelf creatable arena's...

avatar van Banjo
Squall Lionheart schreef:


Lijkt idd veel op Attack on Titan


Ja zeker!
Ik ben nu bezig met Attack on Titans en dat bevalt me heel goed alleen is het absoluut niet een makkelijk spel. Het gaat behoorlijk diep en het verhaal is ook erg pakkend.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:51 uur

geplaatst: vandaag om 15:51 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.