menu

Microsoft Flight Simulator 2000 (1999)

mijn stem
2,00 (1)
1 stem

PC
Flight / Simulation
single player

Ontwikkeld door Microsoft
Uitgegeven door Microsoft

In deze versie van Microsoft Flight Simulator voor het nieuwe millennium, krijg je wederom controle over de cockpit van 's werelds bekendste vliegtuigen. Nieuw in dit deel zijn de supersonische Aerospatiale-BAC Concorde en de gloednieuwe Boeing 777. Door de toevoeging van meer dan 17.000 nieuwe luchthavens, verbeterde dynamische omgeving, gedetailleerdere modellen, nagebootste 3D luchtstromingen en verbeterde AI, wordt het realisme nog eens extra opgevoerd.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=WFOq9e_rjYU

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:13 uur

geplaatst: vandaag om 19:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.