menu

Assassin's Creed Origins (2017)

mijn stem
3,89 (49)
49 stemmen

PC / PlayStation 4 / Xbox One
Action / RPG
single player

Ontwikkeld door Ubisoft
Uitgegeven door Ubisoft

In dit deel in de Assassin's Creed reeks, welke fungeert als een prequel op de voorgaande delen, stap je in de schoenen van Bayek. Een Tempelier in het Oude Egypte, welke zijn volk moet beschermen tegen allerhande gevaren. De open-wereld structuur laat je volledig vrij door Egypte bewegen, van de Tombes van Giza tot aan de Middellandse Zee.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=cUuKIpCM2o0

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
Ben niet razend enthousiast.

avatar van Shinobi
Ik hoop echt dat deze zielloze franchise eens een keer flink gaat falen, maar te veel mensen blijven als makke schapen de games kopen.

avatar van Sinner
Zo zielloos vind ik de franchise nou ook weer niet. Meer van hetzelfde - sure. Maar slecht kan ik het niet noemen. Maar met name deze Origins ben ik toch weer benieuwd naar - de setting is interessant, het licht aangepaste vechtsysteem ben ik erg benieuwd naar en grafisch vind ik het toch echt wel top. Zal hem voorlopig niet aanschaffen (vanwege nog een hoop dat hoger op mijn lijstje staat) maar in huis halen doe ik hem sowieso wel.

Black Flag, nog maar enkele delen geleden is toch een van de meest immense, innemende open werelden die ik heb mogen doorkruisen en al met al gewoon zeer vermakelijk.

In potentie kan dit wat mij betreft ook vandaag nog altijd erg goed uitpakken maar regelmatig zie je toch dat ze helaas de mist in gaan met net niet settings en slappe personages.

Ezio iconisch, Edward Kenway erg memorabel maar daaropvolgend nog net niet een bandlid van Kensington.

Snap ik niet.

Blijft een beetje hit of mis daarzo.

Een herziening van de serie, zoals deze werd aangekondigd was dan ook zeker iets dat mij benieuwde, maar wat we nu te zien krijgen lijkt het voor mij toch ook weer even net niet.

Jammer.

avatar van Maxigames
AC2 en Brotherhood met Ezio vond ik erg gave games, daarna is de serie mij toch steeds tegengevallen en heb daarom ook een hoop delen overgeslagen. Deel 3 was de halve game een tutorial en had een saai hoofdpersonage, Unity viel me tegen door al die marktkraampjes met microtransacties en het gebrek aan de mogelijkheid een "new game" te starten.
Toch lijkt het er op dat Ubisoft nu met Origins de serie weer een boost wil gaan geven. Dat nieuwe gevechtssysteem klinkt al een stuk beter, dat was naar mijn mening ook een van de zwakke plekken van AC, ook dat het meer als een RPG gaat spelen klinkt niet verkeerd. De Egyptische setting vind ik ook gaaf. Het zal me vooral benieuwen of het verhaal en hoofdpersonage genoeg karakter hebben om het tot een boeiend levendig geheel te maken. Het zou een geweldige game kunnen zijn, maar ik zal dit keer wel even de kat uit de boom kijken.

avatar van richiedoom
Ik weet het niet bij deze titel...
Een paar gameplay filmpjes gekeken en daarin zie je met name erg houterige animaties en clunky gevechten. Het idee dat het meer RPG wordt juich ik ook toe maar ik moet nog maar zien hoe dat in de praktijk uitpakt. Het blijft Ubisoft natuurlijk...

Ik wacht braaf de reviews af.

avatar van dr channard
Ik denk dat het de beste Open World Game wordt sinds Postal 2

avatar van Ajax&Litmanen1
dr channard schreef:
Ik denk dat het de beste Open World Game wordt sinds Postal 2


Ik denk dat het net zo voorspelbaar en eentonig wordt zoals alle AC-games.

Maar benieuwd naar de reviews de komende dagen. Het thema Egypte is natuurlijk wel prima.

avatar van -marco-
4,0
Al tijdje klaar met AC en thema Egypte trekt me ook niet heel erg.

Toch wel stiekem benieuwd naar en toch beetje twijfel, maar dat heeft meer met de komst van de Xbox one X te maken

avatar van -marco-
4,0
Wat zijn de ervaringen tot heden?

4,0
Heb er nu een paar uur opzitten. Heel mooi spel lijkt veel op horizon zero dawn behalve het thema dan natuurlijk. En wat een gigantische map zeg. Dit is geen spel wat je binnen 2weken uithebt

avatar van rustugan
4,0
Dit is wel de meest verfrissende AC sinds tijden. Ook goed dat ze een aantal dingen in de Witcher 3 style hebben aangepast. Voorlopig 4 *

4,0
Vandaag uitgespeeld met 38uur op de teller, mijn stem wat ik in het begin gaf blijft staan wat een fantastisch spel

avatar van Re51DeNt_Ev1L
4,5
starwars321 schreef:
Vandaag uitgespeeld met 38uur op de teller, mijn stem wat ik in het begin gaf blijft staan wat een fantastisch spel

Inderdaad ik heb momenteel ook +-40 uur op de teller en heb juist het hoofdverhaal uitgespeeld. Leuke game! Eindelijk wat vernieuwing op het gebied van combat

Ik heb er ook zopas een review over geschreven voor op mijn site. Voel je vrij om hem even te lezen

Assassin's Creed Origins PS4 review - gamebreak.be

Voor de mensen met wat minder tijd (aangezien het toch wel wat leeswerk is) heb ik hieronder even de conclusie uit de review gezet!

Conclusie:

Assassin’s Creed Origins is teruggekeerd naar zijn oorsprong, maar heeft een aantal zaken uit het verleden, waaronder het combat-systeem, wel achter zich gelaten. Voor ons was dit een stap in de goede richting. Je krijgt hierdoor meer bewegingsvrijheid en geeft je de mogelijkheid om jouw eigen skill level te showen.

Het spel geeft je ook heel wat mogelijkheden om je personage aan te passen zoals jij dat wilt. Via een ability tree kan je zelf bepalen welke kant je kiest. Ga je eerder voor de warrior of kies je toch eerder voor de ‘in-de-schaduw-opererende-assassin’. Jij kiest waar je jouw skillpoints voor gebruikt en speelt het spel zoals jij dat zelf wilt. Tot in het upgraden van jouw gear krijg je de vrijheid om te bepalen wanneer jij wat doet. Ga je eerst voor damage en later voor wat extra health? Jij beslist het. We hebben echt van deze vrijheid genoten.

Het toevoegen van RPG-elementen was ook een schot in de roos. Wil je verder komen in de main story, dan moet je jouw omgeving verkennen en side quests voltooien om zo de nodige level te behalen. Het zorgt ervoor dat je het spel nog intenser beleeft en je omgeving nog beter zal leren kennen. De tijd die Ubisoft gestoken heeft in het zo authentiek mogelijk maken van de hele map, heeft echt geloond. En door het invoeren van de voorgenoemde RPG-elementen zul je ook de mogelijkheid krijgen om ook daadwerkelijk een groot deel van die pracht te ontdekken.

Na 40 uren aan gameplay zit het hoofdverhaal er voor ons op, maar er wachten ons nog heel wat challenges en locaties die helemaal voltooid moeten worden. Na 40 uur ben je dus nog niet helemaal klaar met het spel. Qua leefbaarheid houdt het spel je dus wel heel lang zoet en dat zonder enige multiplayer. We moeten hierbij wel zeggen dat we het spel op Hard Difficulty hebben uitgespeeld, wat er natuurlijk voor zorgt dat het wat meer tijd in beslag neemt aangezien vijanden ook een pak sterker zijn en je dikwijls met een desynchronisatie geconfronteerd zal worden. Op deze difficulty is een fout maken tegen een sterke tegestander zoals een bvb. een captain of commander een fout die je duur kan bekopen. Met maar liefst twee slagen kunnen ze jou dan verbannen naar de Duat (plek waar de doden naartoe gaan volgens de oude Egyptenaren). Maar ook al is dat soms frustrerend, toch maakt nét dat het spel weer iets leuker en uitdagender. Leer gewoon uit jouw fouten en doe het de volgende keer beter.

Assassin’s Creed Origins is zonder enige twijfel een echt pareltje onder de games dit jaar. Geniet dus van elk moment en elke confrontatie in de grote zandbak van Egypte. Trek je pak en hidden blade aan en sluit je ook aan bij de Assassin’s Brotherhood. Je zal je deze titel zeker niet beklagen.

avatar van rickazio
0,5
Dit soort games anno 2018... combat is extreem houterig.

Hoelang gaat deze franchise door? Bedenk eens wat nieuws...

avatar van -marco-
4,0
rickazio schreef:
Dit soort games anno 2018... combat is extreem houterig.

Hoelang gaat deze franchise door? Bedenk eens wat nieuws...


Bedankt voor je toevoeging. Fijne en duidelijke constatering! Inhoudelijk ook erg sterk gemotiveerd

avatar van marius_titus
4,0
rickazio schreef:
Dit soort games anno 2018... combat is extreem houterig.

Hoelang gaat deze franchise door? Bedenk eens wat nieuws...


Een 0,5 geven voor deze game, serieus? Oke, het is na verloop van tijd repetatief, maar het blijft een heerlijke, bloedmooie game. Een beetje zoals een Porsche of een Ferrari. Die hoeven van mij ook niet teveel te 'vernieuwen'. Hooguit wat kleine dingen. Maar ach, dat is smaak.

avatar van -marco-
4,0
Main story uitgespeeld en dit was eindelijk weer eens een waardige AC.

Nu nog genoeg side missies te doen en natuurlijk de DLC.

avatar van rickazio
0,5
marius_titus schreef:
(quote)

.Een beetje zoals een Porsche of een Ferrari. Die hoeven van mij ook niet teveel te 'vernieuwen'. Hooguit wat kleine dingen. Maar ach, dat is smaak.


Dit is dan wel een Porsche met nog houten wielen want ze luisteren niet naar de gamers en gaan niet mee met hun tijd, games kunnen veel beter tegenwoordig als je het niet zo afraffelt. Het gaat Ubisoft puur om het snel ontwikkelen van een game om zo weer zo snel mogelijk geld te kunnen verdienen.

avatar van marius_titus
4,0
rickazio schreef:
(quote)


Dit is dan wel een Porsche met nog houten wielen want ze luisteren niet naar de gamers en gaan niet mee met hun tijd, games kunnen veel beter tegenwoordig als je het niet zo afraffelt. Het gaat Ubisoft puur om het snel ontwikkelen van een game om zo weer zo snel mogelijk geld te kunnen verdienen.


Ook een Porsche met houten wielen verdiend geen 0,5. Dan zijn er altijd nog onderdelen die superieur zijn en het gemiddelde omhoog halen, ha ha.

avatar van -marco-
4,0
Bedacht me ineens dat ik een season pass had. Gister dus maar even de DLC opgestart. Heerlijk om weer in deze game rond te dolen

avatar van mrdig
4,5
Ajax&Litmanen1 schreef:
Ik denk dat het net zo voorspelbaar en eentonig wordt zoals alle AC-games.


Helemaal waar, toch dolle pret deze game.

Altijd al een zwak voor ancient Egypt gehad en wat hebben ze er een schitterende wereld van gemaakt. Af en toe was ik regelmatig gewoon wat aan het slenteren in deze wereld, kijken wat er zoal om je heen gebeurt, screenshotje maken, etc. Wereld leeft ook enorm met alle flora en fauna, prachtig. Tip: rondlopen in de verschillende woestijnen levert ook af en toe een hallucinerende verrassing op! Of een zandstorm.

Verder prima origins story en goede afwisseling in de missies. Er is zelfs veel aandacht besteed aan het meerendeel van de side-quests.

Combat, al die skil points en al die wapens deden er voor mij niet echt toe. Had niet echt het idee dat die skill points/wapens/uplevelen er echt toededen en met de combat was ik eigenlijk meer op de knoppen aan het rammen dan tactisch te werk gaan. Misschien had ik toch een niveautje hoger moeten spelen. Enemies stealth te lijf gaan blijft wel een feest.

Main story dan nu wel uitgespeeld, maar ik blijf zeker nog een tijdje terugkomen voor de nog openstaande quests en locations. Dikke 4*

avatar van andnino
3,0
Na een uur of dertig ben ik er maar mee gestopt. Ging richting het einde van het hoofdverhaal, maar de game kon me echt niet meer boeien. Toen Cleopatra "I want my fucking throne" zei, verloren ze me helemaal.
Origins moderniseert de serie goed qua combat, maar dat is zo ongeveer het enige. Het verhaal is een van de meest oppervlakkige in de serie, enkel Unity was voor mij nog minder interessant. Waar ik me nog het meeste aan erger: de secundaire karakters zijn verschrikkelijk uitgewerkt. Ze zien er grafisch zeer matig uit, en de voice acting is om te huilen. Ik zou graag de sidequests overslaan, maar dat mag niet. De game forceert je door het levelsysteem om ze te doen. Dit is ook een van de redenen dat ik Origins voortijdig wegleg, want de meeste ervan zijn tergend saai.
De RPG-elementen zijn een interessant experiment, maar ik vind het persoonlijk niet bij de serie passen. De verdeling van de wereld in verschillende levels vijanden voelt onnatuurlijk, vooral omdat het vaak precies dezelfde vijanden zijn (maar dan een hoger level). De game wil je uitdagen, maar biedt niet de diepgang van een échte RPG om hier als speler creatief mee om te gaan.
Met het sandboxen (letterlijk) heb ik me wel weer vermaakt, daardoor krijgt deze game wel weer een 3,5*. Maar ik ben bang dat dit de laatste AC is die ik ga spelen.

avatar van andnino
3,0
Ik ben na Origins eindelijk eens aan The Witcher 3 begonnen, en dit heeft me doen besluiten de score voor AC Origins een halfje omlaag te gooien. Wat is die wereld levendig, vol detail (grafisch beter ook) en duidelijk liefde van de makers. In vergelijking daarmee is de wereld van Origins niet alleen letterlijk een woestijn, maar ook figuurlijk. Zo veel herhaling, zo weinig karakter, en voor een game die twee jaar jonger is eigenlijk heel weinig detail. Je zou kunnen zeggen, dat heb je met een game in de woestijn, maar ja, dan hadden ze maar wat anders moeten kiezen... Ook qua voice acting en detail van sidequests valt deze game totaal in het niet bij The Witcher 3. En nu ik er bij stilsta, ook de hoofdquest. Eigenlijk weet ik niet waarom ik een uur of dertig in deze game heb gestoken. Echt een afrader.

avatar van richiedoom
Andnino,

Ik heb nu iets van 5 uur in de game zitten en ik herken al je kritiekpunten nu al...
Groots werd aangekondigd dat deze game de AC reeks op de schop zou gooien, totaal vernieuwde gameplay enz enz... Ik vind dit helaas juist ontzettend tegenvallen. Ik ben weer icoontjes aan het afwerken op een weliswaar gigantische (!) map, maar inderdaad ook een beetje een 'lege' map. In plaats van een drone in Ghost Recon Wildlands, kun je nu met een adelaar vijanden en icoontjes spotten, nog steeds ben ik gebouwen aan het beklimmen om te synchroniseren (klimmen is trouwens nog nooit zo saai geweest in een AC game, 0 uitdaging...) en de combat is er ook absoluut niet beter op geworden...Met een beetje op R1 rammen en af en toe wegduiken kom je er vaak wel.

Gelukkig moet ik nog steeds de uitbreiding Blood and Wine van the Witcher uitspelen, dus bedankt Andnino, je hebt mijn enthousiasme hiervoor weer aangewakkerd!

avatar van mrdig
4,5
andnino schreef:
Ik ben na Origins eindelijk eens aan The Witcher 3 begonnen, en dit heeft me doen besluiten de score voor AC Origins een halfje omlaag te gooien. Wat is die wereld levendig, vol detail (grafisch beter ook) en duidelijk liefde van de makers.


Ik moet echt nodig eens The Witcher 3 gaan doen zo te horen. Assassin's Creed Origins vind ik namelijk 1 van de mooiste (nu speelde ik wel in 4K + HDR). levendige open werelden (enorm veel flora en fauna!) van alle open-world games die ik heb gespeeld. Alleen Horizon Zero Dawn is gelijkwaardig danwel nog wat mooier vanuit mijn beleving.

Liefde van de makers voor Origins zit ook echt wel goed. 4 jaar in ontwikkeling geweest waarbij ze enorm veel onderzoek hebben gedaan naar het oude Egypte. Check vooral even de gratis DLC Discovery-Tour waarin maar liefst 75 guided tours zitten die je alle ins en outs van het oude Egypte vertellen mbv de open wereld van Origins. Man, dat zou je als geschiedenis leraar 1 op 1 kunnen gebruiken in je les-materiaal. Echt heel tof gedaan.

Je overige kritiekpunten: typisch ubisoft, veel herhaling, een suffe main story snap ik allemaal heel goed, maar om de game als niet mooi te bestempelen of de makers af te schilderen als developers die geen liefde hebben getoond voor de game gaat te ver.

avatar van andnino
3,0
mrdig schreef:
(quote)


Ik moet echt nodig eens The Witcher 3 gaan doen zo te horen. Assassin's Creed Origins vind ik namelijk 1 van de mooiste (nu speelde ik wel in 4K + HDR). levendige open werelden (enorm veel flora en fauna!) van alle open-world games die ik heb gespeeld. Alleen Horizon Zero Dawn is gelijkwaardig danwel nog wat mooier vanuit mijn beleving.

Er zijn een paar prachtige uitzichten in de game, absoluut waar. De eerste pyramidebeklimming, Alexandrië, en zo zijn er nog een paar. Maar met hoe mooi dit is valt juist op hoe weinig detail er zit in veel npc's. En dan is er het feit dat een groot deel van de wereld woestijn is. En dat is dan een beetje een aap met een gouden ring.

Liefde van de makers voor Origins zit ook echt wel goed. 4 jaar in ontwikkeling geweest waarbij ze enorm veel onderzoek hebben gedaan naar het oude Egypte. Check vooral even de gratis DLC Discovery-Tour waarin maar liefst 75 guided tours zitten die je alle ins en outs van het oude Egypte vertellen mbv de open wereld van Origins. Man, dat zou je als geschiedenis leraar 1 op 1 kunnen gebruiken in je les-materiaal. Echt heel tof gedaan.

Waardeer ik ook zeker, de historische accuraatheid van Assassin's Creed zit over het algemeen heel erg goed. En dit is vast ook een goudmijn voor geschiedenisdocenten. Ik hoop wel dat je begrijpt dat ik de game beoordeel op "de game".

Je overige kritiekpunten: typisch ubisoft, veel herhaling, een suffe main story snap ik allemaal heel goed, maar om de game als niet mooi te bestempelen of de makers af te schilderen als developers die geen liefde hebben getoond voor de game gaat te ver.

Ik weet niet of de makers liefde voor de game hebben gehad, ik geloof je hierin graag. Maar het schijnt er op veel plekken helaas niet in door. De voice acting valt hierin het meeste op, want het aantal overtuigend geacteerde karakters kan ik op één hand tellen (Bayek, Aya, en enkele zijkarakters waar ik de namen alweer van vergeten ben).

avatar van Awake78
4,5
Moet eerlijk zeggen dat ik me enorm met dit deel van Assassin's Creed heb vermaakt. Vooral met de spelwereld, deze is echt ontzagwekkend groot en levendig. Heerlijk om lekker met je buizerd te zwieren en op die (rustige) manier nieuwe plekken te ontdekken. Ik hoor vaker dat het 'alleen maar zand' is, maar daar ben ik het toch niet helemaal mee eens. Als je in het noordoosten kijken, laten we zeggen vanaf Alexandrie, helemaal tot aan het werkelijk fantastische Memphis, dan kom je langs zoveel mooie dingen. De spelwereld zit echt verdraaid goed in elkaar en heb echt genoten van wat de ontwikkelaars ons daarmee hebben voorgeschoteld. Echt niets dan lof daarvoor, echt super gedaan.

De rest van het spel verdient ook echt wel credits. De karakters zijn aansprekend, de animaties ook goed en de voice-acting is gewoon van een prima niveau. De zijmissies zijn vaak erg leuk (paard/wagenrennen!), al begint het 'fort overnemen' wel een beetje te verzadigen op het laatst, hoewel dit niet onaardig blijft om te doen. De hoofdmissie is echter wel het vetst. Die laat je alle mooie uithoeken van de wereld zien.

Ik kan niet anders dan voor dit deel weer een hoge score te geven, heb me er serieus mee vermaakt. Vooral de papyrus-raadsels waren een genot om uit te zoeken. Na 70 uur geef ik dit spel een verdiende 4,5*.

avatar van Finidi
4,0
De laatste AC die ik speelde voor deze was Black Flag, en dat was de enige die ik niet uitgespeeld had. Voor Black Flag had ik alle AC’s gespeeld. Het bootje varen boeide me niet, het verhaal boeide niet, en de grote stad om in te parkouren ontbrak ook, wat toch wel een van de grote pluspunten van de franchise is. Daarna ben ik de franchise een poosje uit het oog verloren. Na goede verhalen over de verfrissendheid van AC Origins te hebben gehoord, heb ik deze wel weer opgepikt. En dat beviel zeker!

De Egyptische setting is enorm geslaagd, en ik heb met veel plezier ook de Discovery Mode grotendeels bekeken. Zelfs rondrijden in de woestijn was erg tof (deed me denken aan één van m’n favoriete songs). Het grootste pluspunt aan deze game ten opzichte van eerdere AC’s vind ik wel de combat. Het is niet meer het eeuwige wachten tot de opponents (die met z’n allen in een cirkel om je heen gaan staan) je aanvallen, om vervolgens te counteren. Nee, hier heb je meer proactieve combat die doet denken aan systemen als dat van de Batman Arkham trilogie.

Iets anders dat nieuw is, is het level systeem: vrij standaard, voor quests en combat krijg je experience, als je genoeg experience hebt ga je level up en krijg je een skillpoint dat je ergens in kan stoppen. Het is een goed begin, maar dit systeem mag nog wel een tikje minder oppervlakkig en simpel geïmplementeerd worden, wat mij betreft.

Over oppervlakkigheid gesproken, daar heeft de game wel meer last van. Er zit veel te veel in, wat vaak niet genoeg uitgewerkt is. Zo zijn de sidequests vaak erg standaard (help de lokale bakker door wat bandieten/beesten te vermoorden), en zijn er veel te veel locaties. Ik heb 100% van de achievements in de game gehaald, waar je alle locaties voor moet uitspelen. Dan ben je het wel zat als je voor de vijftigste keer generieke bandieten verslaat in een fort, voor de zoveelste keer een alfa beest stroopt, voor de dertigste keer onderwater naar een schat zoekt etc. Dan ga je ook de stalletjes en gebouwtjes waar dergelijke kampen uit zijn opgebouwd herkennen. Echter is het tot die tijd wel geweldig.

Daarnaast mis ik nog steeds wel het parkouren over de daken in een grote stad

Maar ik heb dit spel in januari van dit jaar gespeeld, en het beviel goed genoeg om ook nog ’ns Odyssey later in het jaar te spelen. Wat mij betreft een geslaagde vernieuwing van een toch wat saai geworden franchise.

4/5, omdat ik me er voor vele uurtjes enorm mee vermaakt was en onder de indruk van hoe mooi ze de game hadden gemaakt en hoeveel er te doen was, maar het toch wel te veel en te oppervlakkig werd uiteindelijk.

avatar van thoyouknow1980
4,5
Dompel jezelf in Egyptische sferen
En vergaap je aan de pracht en praal van dit prachtige land in een lang vervolgen tijd.
Daar zijn de makers van de serie toch echt goed in,in dit deel slaan ze die spijker nog ef hard de kop in.
Want wat ziet het er geweldig uit allemaal,ogen zul je zeker tekort komen in dit magisch mooie land
De gameplay is als vanouds en vechten voelt gewoon goed aan.
Ook is het rpg gehalte van de game game nog wat omhoog gekrikt wat weer meer mogelijkheden bied.
Er is zo belachelijk veel te doen dat uitspelen makkelijk 50 uur kan duren.
Mocht je echter alles willen behalen zoals ook alle verzamel dingetjes dan maak je borst maar nat.
De wereld van Egypte is giga groot maar gelukkig kun je makkelijk overal heen transporteren
Al met al voor mij het beste deel in de serie tot nu toe

avatar van horizon
4,0
Geen idee hoeveel ik nog moet maar moet gezegd worden dat de wereld wel heel erg mooi is weergegeven. Ook het levendige van de populatie doet goed.

Wat wel al heel snel copy-paste aanvoelt zijn de zij missies die je nodig hebt om je level hoger te krijgen.

Maar wat sneaken, parcours en gevechten doen speelt wel fijn.

avatar van horizon
4,0
Ow, dacht ik dat ik in een soort van endgame terecht was gekomen:
Dat slagveld gedoe met Caesar en het verslaan van Septiminus en Pontimus enzo. Blijkt dat het spel daarna verder gaat! Gelukkig maar. Dat gevecht tegen die olifant en daarna tegen die andere in dat afgezette gebied waren voorbij eer ze begonnen waren.... en voelde beetje als anti-climax

Maar we gaan verder!

avatar van horizon
4,0
Oké, hoofdverhaal na uurtje of 40 echt uitgespeeld. En over het geheel genomen gewoon een tof spel om te spelen. Met name wil ik nog even de grafische kwaliteit aanstippen want Egypte ziet er wel heel erg mooi uit in alle aspecten: van woestijnen tot dorpen, van havengebieden tot olijfgaarden en van landerijen tot architectuur, alles is om door een ringetje te halen.

Gast
geplaatst: vandaag om 18:15 uur

geplaatst: vandaag om 18:15 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.