Project Minerva (2003)

Alternatieve titels: Project Minerva Professional | Simple 2000 Series Ultimate Vol. 23: Project Minerva Professional

PlayStation 2
Shooter / Strategy

Ontwikkeld door Media Factory en Flat-Out
Uitgegeven door Taito, D3 en Midas

In deze tactische actie game stap je in de laarzen van anti-terreuragente Alicia, gespeeld door de Japanse actrice, Norika Fujiwara. Als lid van het internationale terreurbestrijdingsnetwerk UNPAC (United Nations Peacekeeping Unit), zal je een groot team van agenten moeten leiden, tegen een leger van vijandelijke robot-soldaten. Met behulp van verschillende wapenklassen zal je de gevarieerde missies moeten volbrengen, door je teamleden vooruit te laten scouten, info te bemachtigen, doelen te bombarderen, en gijzelaars te redden. Verkrijg geld en ervaring door vijanden te verslaan en opdrachten te volbrengen, om je arsenaal te verbeteren, je team op te vullen, en nieuwe items te onderzoeken.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.