menu

Culdcept Saga (2006)

mijn stem
geen stemmen

Xbox 360
Card / Board
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Omiya, Jamsworks en Rocket
Uitgegeven door Bandai en Bandai Namco

In deze spin-off van de Culdcept serie stap je in de schoenen van een jonge man die in de slavernij wordt verkocht, met als doel economische hulp te bieden aan zijn worstelende dorp. Terwijl hij op het punt staat het dorp, met zijn nieuwe eigenaar, te verlaten worden de twee geconfronteerd met een mysterieuze vrouw met een boek vol magische kaarten. Als de vrouw, prinses Faustina, de slavendrijver smeekt om de jongen, die zij aanduidt als de redder, te bevrijden. Het is hier dat de jongen ontdekt dat hij eigenlijk een cepter is, een krachtige persoon die magische kaarten kan controleren. Met behulp van kaarten geleend van Faustina, overwint hij de bandiet en begint zijn reis op weg naar een meester cepter. Maar je nieuwe vrijheid is van korte duur. Voor Faustina zal je tal van tegenstanders moeten verslaan, om de balans in het land te herstellen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=00ndrAbdsSA

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Grovonion
Dju, werkt niet op de xbox one, en de versie die ik heb is "ntsc", wat natuurlijk bullsh!t is, maar gewoon de regio-protection van xbox is. Enige hulp is vermoedelijk ergens een US xbox 360 aanschaffen en aansluiten.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Aw, bummer... Maar de X1 toch niet meer region restricted?

...Ow, zie net dat deze ook niet in de lijst staat, grrz.

avatar van Grovonion
jup, had ik ook al geprobeerd, bummer-indeed.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:22 uur

geplaatst: vandaag om 12:22 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.