Windjammers (1994)

Alternatieve titel: Flying Power Disc

Arcade / Neo Geo Advanced Entertainment System / Neo Geo CD / PlayStation 4 / PlayStation Vita / Nintendo Switch
Sports
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Data East en DotEmu
Uitgegeven door Data East, DotEmu en Pix'n Love

Windjammers is een spel gebaseerd op een bestaande sport (10-s) waarin twee tegen twee gespeeld wordt met een frisbee. Er kunnen punten gescoord worden door een aantal vlakken achter de tegenstander te raken.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Ik heb dit nooit gespeeld maar bij elke release van een Neo Geo game op de Switch staan er comments als "When will Windjammers be released" en "Please give us Windjammers!" .....Denk daarom dat ik 'm tzt voor 7 euro aanschaf, als de singleplayer ook wat is ten minste...Iemand ervaring mee?

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Windjammers 2 komt in 2019!