menu

Project CARS 2 (2017)

mijn stem
3,81 (8)
8 stemmen

PC / PlayStation 4 / Xbox One
Racing
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Slightly Mad
Uitgegeven door Bandai Namco

Race met tal van wapentypes in verschillende motorsportklassen en kampioenschappen (waaronder GT en Rallycross). Er zijn allerlei circuits, variërend van verharde wegen tot landweggetjes van modder, gras en ijs. Het spel bevat ruim 170 gelicenseerde wagens.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=kktEmHZ8M1A

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Maxigames
Ben er onlangs aan begonnen en al redelijk verslaafd. Een geweldige hoeveelheid aan circuits en veel keuze in auto's. Ik vind het vooral mooi dat er wat meer op professionele racewagens wordt gefocust als op productiemodellen en het wat meer sim aanvoelt als de Forza series. Graphics zijn over het algemeen goed maar op dit punt is Forza dan toch wat netter afgewerkt. Ik moet zeggen dat de game wel meer kleine imperfecties toont in de afwerking maar als je daar niet zo'n probleem mee hebt is het een absolute topper. Het is zeker geen makkelijk spel ook niet met een racestuur, toch maakt dit het voor mij wel een stuk prettiger speelbaar.

avatar van rebeljel84
5,0
Mooie allround racesimulatie die veel verschillende race disciplines heeft, zoals Raccycross, F1, GT series en nog veel meer, de weersomstandigheden zijn supergoed uitgewerkt waaronder onweersbuien, mist en sneeuw, de moeilijkheidsgraad is wel erg hoog, gelukkig is het niveau van de AI in te stellen van 1 amateur naar 100 pro.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:27 uur

geplaatst: vandaag om 12:27 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.