Monster Hunter Stories (2016)

Nintendo 3DS / Android / Apple iOS / Nintendo Switch / PC / PlayStation 4

Ontwikkeld door Capcom
Uitgegeven door Capcom

Duik in de wildernis van de Monster Hunter -franchise, en smeed een band met monsters om ze vervolgens sterker te maken en ze middels krachtige combo's in te zetten gevechten. Vlieg en zwem met je monsters naar nieuwe gebieden op de kaart, verzamel eieren om uit te broeden, en neem deel aan tal van turn-based gevechten met een team van meerdere monsters.

Hey dit is wel apart ze hebben eerst deel 2 uitgebracht Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin (2021) - GamesMeter.nl en daarna deel 1 zeer opmerkelijk!.

Banjo schreef:

Nou nee...deel 1 is gewoon een 3DS game die nu een Switch remaster krijgt. De game is al 8 jaar oud. Het is eigenlijk gewoon opvulling tot de Switch opvolger dropt.

Maar dat gezegd hebbende wat mij betreft best welgekome opvulling. De 3DS game is niet zo heel makkelijk te vinden en best duur. Dus om een Switch port te hebben is wel leuk. Monster Hunter Stories 1 en 2 staan beiden nog op mijn to-buy lijstje. Heb niet bizar veel met de hoofdreeks, maar deze is dus wel meer mijn ding.

Sinner dan lijkt me dit wel een leuke aankoop Koop Monster Hunter Stories Collection (Import) - Nintendo Switch - Standard - Import - Gratis verzending - coolshop.nl maar ja het kost wel weer en dikke zak duiten!.

Let wel even op. Monster Hunter Stories 2 is een downloadvoucher op die collectie. Dan kan je beter even naar Nedgame gaan en beide games afzonderlijk opsnoepen. Nedgame gameshop: Monster Hunter Stories 2 Wings of Ruin is momenteel maar 22 euro en de pre-order van Nedgame gameshop: Monster Hunter Stories is 39.99. Dus kom je nog een stuk voordeliger uit op 62 euro. (geen verzendkosten).

Ik heb deel 2 al in bezit en dan even wachten tot dat, deel 1 ook nog goedkoper word. Ik ontdek dat er veel Switch spellen erg goedkoop worden als ik zoek en vergelijk.. . En dan die juni Direct er ook nog eens bij zoveel spellen vallen er nog te scoren!.

Bl8jkbaar is de Zelda content die in de 3DS zat wel verdwenen maar zijn verder alle extras aanwezig. En ik moet zeggen dat ze zich wel behoorlijk wat moeite hebben getroost bij Capcom qua remake:

Switchup Monster Hunter Stories review