menu

Consortium (2014)

mijn stem
geen stemmen

PC
Adventure / RPG
single player

Ontwikkeld door iDGi
Uitgegeven door iDGi

Het spel speelt zich af in het midden van de 21ste eeuw, in een tijdslijn waar de meeste landen hun legers hebben opgeheven ten gunste van een technologisch geavanceerde wereldpolitiemacht, het zogenaamde Consortium. Neem de rol aan van Bisschop Six, een elite Consortium agent gestationeerd aan boord van de Zenlil, een futuristisch intercontinentaal vliegtuig. Tijdens een vlucht van Bulgarije naar Ierland, is het jouw taak om de verrader binnen de bemanning van de Zenlil bloot te leggen, en het lek te stoppen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=hVss85E1y5E

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Kreeg een mailtje nav m'n Sentient artikeltje op HG101 over deze game. Een beetje spiritual successor. Sci-fi murder mystery RPG die ook meer focust op het social simulation aspect, vermomd als fps adventure.

Behoorlijk buggy en een beetje graphically challenged, maar de unieke AI, verbazend goede voiceacting, en gedetailleerde mini sci-fi society, maken het interessant genoeg om de hicups en houterigheid voorlopig te verdragen.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:59 uur

geplaatst: vandaag om 16:59 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.