menu

1-2-Switch (2017)

mijn stem
2,07 (7)
7 stemmen

Nintendo Switch
Party
multi player

Ontwikkeld door Nintendo
Uitgegeven door Nintendo

Kijk elkaar aan en 1-2-Switch! In deze game kijken de spelers elkaar aan en niet naar het scherm. Allebei de spelers hebben een joy-con in de hand en spelen op deze wijze verschillende minigames tegen elkaar. Er wordt gebruik gemaakt van de HD-rumble functie en geavanceerde motion controls. De spellen bestaan onder andere uit revolverduel, melktijd, knikkerkampioen en kluiskraak.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=DpHDJRGuL7w

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Rujar
Nintendo is (ook) nog steeds een speelgoedfabrikant

1,5
Dit is een tech demo om te laten zien wat je met de joycons kan (niet dat je dit ooit in een echte game gaat gebruiken) en om de switch mee te etaleren aan vrienden. Sommige spellen zijn enigzins grappig om eens te proberen, maar een groot deel zijn al flauw vanaf de eerste keer. Ik kreeg 'm gratis bij de switch bij, en ben erg blij dat ik er geen geld aan gehangen heb. Dit is zeker geen 40 euro waard, feitelijk had dit gewoon standaard op de switch moeten staan.

avatar van Maiky
2,0
Gisteren de Switch gekocht! En Super Mario Galaxy was nergens te bekennen. Dus ben maar even hiervoor gegaan. Inderdaad geen €40 waard, bij lánge na niet. Maar ja. Onze 6-jarige dochter kan er geen genoeg van krijgen, dus op verjaardagen en met vriendjes en vriendinnetjes zal dit wel leuk zijn. Heb ik over een jaar of zes mijn geld er wel uit.

Vind dat met die knikkers wel erg grappig. Mooi hoe de vibraties een x aantal knikkers in een doosje suggereren.

Hoe dan ook, vandaag Odyssey alsnog weten te lokaliseren, dus vanavond wordt het serieus.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Toch wel heel geinig, een million-seller die de flop 100 heeft gehaald

avatar van Banjo
Zelfs na 7 jaar kost je dit spel nog steeds 50 euro onbegrijpelijk natuurlijk..
Ik wil hem wel voor mijn verzameling maar dan voor 20 euro.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:38 uur

geplaatst: vandaag om 09:38 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.