menu

Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and the Blight Below (2015)

Alternatieve titel: Doragon Kuesuto Hīrōzu Yami Ryū to Sekaiju no Shiro

mijn stem
4,25 (2)
2 stemmen

PlayStation 3 / PlayStation 4 / PC
Action
single player

Ontwikkeld door Omega Force
Uitgegeven door Square Enix

In het vreedzame land Elsaize hebben mensen eeuwenlang in vrede samengeleefd met monsters, tot op een dag de monsters zich onverwachts moordend ten opzichte van de mensheid begonnen te gedragen. Plots ziet de mensheid zich omsingeld en vecht ze met alle middelen om te blijven bestaan.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=WQ2i0hfcJSI

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Mithrandir
5,0
Dragon Quest Heroes, fantastische game, zoals alle delen en spin-offs in deze serie. De game begint zoals je kunt verwachten in deze games, een groot feest ter ere van het verbond tussen mensen en demonen. Dan slaat het noodlot toe.
Dan kun je goed voor deze game gaan zitten, want hij duurt behoorlijk lang, zeker sinds je steeds kan terugkeren naar de landen die je al gezuiverd hebt van de demonen, het craften van items is tof verwerkt, de upgrades van je wapens en armor is geweldig te noemen en alle karakters in de game hebben een unieke eigen background-story. De game herbergt ook vele leuke wendingen door de game heen, wat soms resulteert in gigantishe epische bossfights.
Heb deel 2 hier ook nog liggen, waar ik snel mee zal beginnen.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:10 uur

geplaatst: vandaag om 16:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.