menu

Delta Force 2 (1999)

mijn stem
3,51 (51)
51 stemmen

PC
Shooter
single player / multi player / online

Ontwikkeld door NovaLogic
Uitgegeven door NovaLogic

Je bent lid van een geheim elitecommando die levensgevaarlijke missies moeten uitvoeren. Je kunt inzoomen met een riflescope en je tegenstander van een kilometer afstand losjes uit de pols neerleggen. Verberg je in het lange gras en gebruik camouflagetechnieken. Tevens zul je te maken krijgen met allerlei weersomstandigheden. Het spel maakt gebruik van de Voice-over-Net techniek.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=neFURSefIns

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
Relax
Een perfect jeugdsentiment voor mij.
De singleplayer missies waren uiterst moeilijk maar toch zeer vermakelijk.
Vooral de eerste missie, die ik mij nog goed kan herinneren, zat vol spanning en plezier.

De vijanden eerst van een groot afstandje neerschieten met de sniper en daarna een flinke shoot-out.

Multiplayer was ook geweldig, een unlimit grote map.. er kwam maar geen einde aan.
Je zag een klein zwart puntje in je beeld en gelijk dacht je.. hey die moet ik neerschieten.

5,0*

avatar van Deftones_JP
4,0
Idd dat pixelhunting was briljant. Was toen een ware revolutie.

avatar van Foetsj_NL
3,5
Ook voor mij sentiment
Erg toffe game die ik vaak heb gespeeld

3,5 *

avatar van Dexter
4,0
Vette opvolger van de originele Delta Force. Toch iets minder gespeeld dan het eerste deel, vandaar hier een halfje minder: 4*

avatar van Manny Calavera
3,5
Nog altijd een prima game, net als de 1e. Grafisch was mooier en er was meer te zien dan alleen zand. Wel vond ik de sfeer in de 1e beter.

3,5*

avatar van Tha Luz
3,5
Erg goede game veel beter dan zijn voorganger
3.5

gamelord
te gek spel delta force, tevens alle andere ook. Vind alleen black hawk down tegenvallen. In de level dat je met de helikopter gedropt wordt voor een soort paleis, speel alle objectives uit ga naar het evacuationpoint toe en daar aangekomen. wachten wachten en nog eens wachten. Uit eindelijk heb ik hem maar uitgezet. Maar dit deel is
magistraal even als landwarrior

avatar van Shinobi
4,0
Wow, ik zat nog op de basisschool toen deze game uitkwam.

Ik kan me nog een review van Gameforce 1 (destijds game programma op Veronica) waarin het gebruik van het hoge gras enz. werd aangeprezen. En voor die tijd zag het er best wel goed uit.

Singleplayer was dit keer iets moeilijker, omdat je geen wapens kon oppikken en ook geen leven. Maar na een paar keer oefenen speel je het wel uit.

Al met al 4, 0 sterren waard.

3,5
Vond deze wat beter en iets moeilijker.
Online was zeker de moeite waard voor de tijd van toen vond ik, uren speelplezier bezorgt.
3,5 sterren

gamelord
zat gisteren verbaasd naar mijn monitor te kijken, nadat ik
delta force 2 had geinstaleerd, blijkt hij op vista ook nog super te lopen.
Heerlijk zulke oldies, nooit problemen mee gehad na zoveel windows wisselingen. 98, 2000, XP en nu Vista...SUPER!!
het spel zelf blijft van goude waarde, echt een voorloper van alle tactische shooters zoals ghost recon, rainbow six, socom enz enz.

avatar van Oortrommel
3,0
Het verschil tussen de originele Delta Force en deze vond ik vrij karig. Het was meer van hetzelfde, wat in dit geval niet heel erg was, want Delta Force was al tof om te spelen. Hoewel sommigen het hier niet mee eens zullen zijn, durf ik wel te stellen dat DF en DF2 de voorlopers waren van latere zeer succesvolle shooter-franchises.

4,5
Dit is een van de shooters die ik in een remaster wil zien, maar daar kan ik alleen maar van dromen.

avatar van centurion81
4,0
centurion81 (moderator)
actiongamer schreef:
Dit is een van de shooters die ik in een remaster wil zien, maar daar kan ik alleen maar van dromen.


Helemaal mee eens...zo balen dat Novalogic ter ziele is gegaan!

avatar van Manny Calavera
3,5
Leuke game, maar als er een remaster moet komen, dan van deel 1. Die game creëerde echt een eigen subgenre in het shootergenre. Zoveel middelmatige reeksen houden het al jaren vol, jammer dat een fraaie reeks als Delta Force dat niet gegund is.

avatar van Sinner
Ik hoef niet perse een remaster of dergelijks van deze reeks. Een nieuw deel zou mogen - maar tenslotte ligt het wel min of meer in het straatje van een Rainbow Six vind ik.

Maar zeker multiplayer hebben we destijds wel ontzettend veel plezier beleefd aan dit deel 2. Dat was op warme zomeravonden bij een wat oudere kameraad (getrouwd, eigen huisje, zwembad en barbecue) en daarna lekker Lan'n - iedereen kon blijven spelen - s'nachts werden er nog lekker pizza's en durum gehaald (nou ja, een uur of 3-4 s'morgens - die tent was zo laat open) en je kon gerust blijven slapen en / of verder spelen als je wou. Dat waren wel erg leuke zomerdagen - had je geen zin, dook je lekker het zwembad in voor een uurtje of ging je erlangs op een stoeltje liggen slapen. Maar hoe dan ook - Delta Force 2 was echt het enige spel dat werd gespeeld - zo verslaafd was iedereen op dat moment eraan.

4,5
Manny Calavera schreef:
Leuke game, maar als er een remaster moet komen, dan van deel 1. Die game creëerde echt een eigen subgenre in het shootergenre. Zoveel middelmatige reeksen houden het al jaren vol, jammer dat een fraaie reeks als Delta Force dat niet gegund is.
Het zal juist echt perfect zijn als ze zowel van deel 1 en deel 2 een remaster.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:31 uur

geplaatst: vandaag om 19:31 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.