Donkey Kong Jungle Beat (2004)

Alternatieve titel: New Play Control! Donkey Kong Jungle Beat

Nintendo GameCube / Nintendo Wii / Nintendo Wii U
Platform

Ontwikkeld door Nintendo

Werk jezelf door de levels door middel van de bongo's. Ren, vlieg en spring door op de bongo te slaan of te klappen. Verzamel zoveel mogelijk bananen door combo's te maken en versla de diverse eindbazen.

nuf
dit was echt über, veel gespeeld op vakantie, proberen steeds weer meer bananen in een level te vangen. eindbazen op originele manieren afmaken, en alles bestuurd met 1 bongo!

het enige nadeel... je hebt het spel in een paar uur uit, maar de spelervaring maakte me het geld weer waard.

avatar van Devoo
Geweldige platformer met een zeer unieke besturing! Geweldig concept, waar je de drang hebt om steeds je scores te verbeteren. De bazen zijn geweldig, maar het spijtige is, dat de originaliteit verloren gaat omdat de makers de bazen hergebruiken.

Ahja, ik heb me echt geamuseerd met deze game. 4.5*

avatar van Mega Man
Deze komt ook naar de Wii met extra levels en uiteraard aangepaste besturing.

avatar van twinsen
Heel snel uitgespeeld maar super leuke platformer en dat komt ook door de bongo besturing erbij natuurlijk.

turbothijd
De Wii versie is gewoon een melkkoe, maar de GC is zeer leuk en orgineel

Erg leuk spel

enige nadeel op de wii,
ik had em aardig snel uitgespeeld

avatar van youngtick
alleen de demo gespeeld vandaar die 3 sterren