En uitgespeeld met een 65 uur op de teller. Wel met nog een hoop bounties en een groot aantal van de stranger quest's die openstaan / stonden (geen idee of die laatste nog toegankelijk zijn nadat je door de storymode heen bent?).
En ook ik kan zeggen dat ik hier heel erg van heb genoten. Qua sfeer en graphics en het grootste deel van de personages vond ik het spel heel erg sterk. De shoot-outs vond ik gewoon prima, daar heb ik echt niet over te klagen, zoals ik al ergens eerder vermelde heb ik ook nooit gebruik gemaakt van fast-travel, aangezien ik in dit soort games het te paard (of auto in andere games) reizen gewoon een lekker relaxed momentje vind. Draagt gewoon toe tot de algehele beleving. Ook de Epiloog vond ik prima gebracht en mooi gevonden om beide delen aan elkaar te koppelen en zo het lot van diverse personages nog even in beeld te brengen (ook al duurt het best wel lang...ik denk dat de die hele epiloog langer duurt dan de gemiddelde Call of Duty campaign...).
Wat me wel opviel...hoe gigantisch slecht mensen ter been waren in het wilde westen

Op een gegeven moment had ik echt iets van 'als ik zometeen nog iemand hoor klagen over zijn been en dat hij of zij hulp nodig heeft knal ik hem regelrecht door zijn kop'.
En....eerlijk is eerlijk. Ik denk dat ik het eerste deel qua verhaal beter vond. RDR was een uitstekende game, speelde prima en zag (en klonk) uitstekend, maar op een gegeven moment vond ik het wel heel erg bevreemdend worden hoe
iedereen ondanks hun twijfels en het overduidelijk falen van Dutch als leider gewoon als een bende makke schapen achter hem aan bleef lopen. Want eerlijk is eerlijk...werkelijk alles wat hij plande vanaf minuut 1 liep mis. Ik denk niet dat ik ooit een slechtere leider ben tegengekomen in een game.. Maar goed dat is maar een miniscuul puntje van kritiek en iets persoonlijks.
Als geheel pakket denk ik dat ik het gewoon op een 4,5 houd. Een beetje zoals deel 1 (waar ik nog geen score op heb geplakt - maar wel met de nota dat ik deel 1 net wat beter vind dan deel 2). Maar beide games zijn wat mij betreft echter wel het beste wat Rockstar heeft uitgebracht als volledige ervaring.