Dead or Alive 4 (2005)
Xbox 360
Fighting
Ontwikkeld door Team Ninja
Uitgegeven door Tecmo
Nu Helena de macht heeft over DoaTec (Dead Or Alive Tournament Executive Committee) komen vechters van over de hele wereld bij elkaar om tegen elkaar te vechten. Ieder heeft een eigen doel voor ogen. Echter hebben sommigen wel een heel vreemd doel om aan het tournament mee te doen.
Geweldig dit gewoon zonder enig verstand een beetje rammen
Prachtige graphics, uitstekende combat-systeem en de leuke, huppelende, rondborstige vrouwen maken dit een erg vermakelijke game die ik nog met regelmaat speel. 4*

Als er veel meer komen dan verdwijnt deze snel weer uit de flop 100

Maar vind 3* toch evies iets te laag voor dit spel

/Bahamut Zero
Ja want er zit wel degelijk een verhaal in. Je moet alleen de vorige delen gespeeld hebben anders weet je niet waar het over gaat

ik heb echt alleen dat spel gespeeld en niet de verhalen gevolgd
Natuurlijk Heb je een beetje "story" maar verder een van de betere vechtspellen

Ik heb dit spel thuis liggen maar het gaat bij mij om het vechten de moves en ETC.
Niet om story

Top spel! Speel hem dagelijks
Ok, sorry man had je ff verkeerd begrepen

Top spel! Speel hem dagelijks
geef niet
Leuke fighter met een goed werkende online mode. De game heeft voor mij één van de meest frustrerende eindbazen ooit.
De eindbaas is een eitje als je doorhebt waar ze zwak tegen is, en als je weet wat je vooral niet bij haar moet doen

is de multyplayer ook leuk??asl je gewoon met je vriend zit de vechten
Als je een beetje meppen kan wel

Ze zijn niet heel sterk maar vet snel!
ik zoek dit spel steeds in de winkel maar hij is nergens te krijgen...
Weet niet of jullie een Media Markt hebben, maar elke keer als ik daar ben (in Leeuwarden) dan ligt hij er wel.
komt er eigenlijk ook nog een doa 5
Ja, als het goed is in 2009

en het spel heeft al mijn verwachtingen meer dan war gemaakt!
Zeer mooie graphics, ik was bang dat de graphics zouden tegenvallen aangezien het spel al redelijk oud is, ik vind de story mode geweldig, voor elk poppetje een ander story mode, het is wel wat kort maarja, het is ook leuk om het weer opnieuw te doen, ikm vind de levels echt gaaf, dat je ze van de brug af kan gooien enzovoort, zeker een geslaagd spel, ik vind dat ie in de top 250 moet!