menu

Dark Souls III: Ashes of Ariandel (2016)

mijn stem
3,79 (12)
12 stemmen

PC / PlayStation 4 / Xbox One
Action / RPG
single player / multi player / online

Ontwikkeld door From
Uitgegeven door From en Bandai Namco

In deze uitbreiding op Dark Souls III zal je opnieuw een Painted World moeten betreden. Als de Unkindled, is het jouw taak om de as van de vergeten profete Ariandel te bemachtigen. Reis af naar haar besneeuwde thuiswereld en trotseer de nieuwe gebieden, vallen, vijanden en bazen, door de duisternis nogmaals te omarmen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=u5JCsO6eblw

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van dr channard
Leuke sfeer maar veel te kort. Eindbaas maakt alles goed.

avatar van JacoBaco
Hoe kort? Ik las ergens ongeveer 4 uurtjes.

avatar van dr channard
Inderdaad. In vgl met Witcher 3 : Hearts Of Stone : 10 euro voor 15 uur gameplay. Hier 15 euro voor inderdaad 4 a 5 uurtjes. De omgeving is heel Bloodborne-achtig ... Zeer positief ! het is een interactieve spelwereld, maar je komt telkens wel terug op een bekende weg zodat je niet anders kan dan doorgaan. Laat ons zeggen dat ik de DLC in drie dagen heb uitgespeeld (ik werk, elke avond een uur of twee gamen).

De moeilijkheidsgraad ligt wel goed, een beetje in de lijn met de main game (of misschien komt het dat ik na maanden niet meer spelen een beetje 'rusty' was). De eindbaas is lekker uitdagend maar toch goed te doen. Geen orphan Of Kos Wel zeer episch en de move set was een keer iets anders dan de andere bazen van de serie.

mister-fool
Een korte DLC die met name gered wordt door een grandioze bossbattle aan het eind. Ook voegt dit deel weer het een ander toe aan het verhaal(Derde zuster van de Sable Church of Londor o.a ) en is het een mooie callback naar een van de beste locaties van de eerste Dark Souls. Misschien als product op zichzelf wat te mager, maar als extra content boven op een sterke basisgame zeker geslaagd.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:14 uur

geplaatst: vandaag om 02:14 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.