Fallout 4: Nuka-World (2016)

PC / PlayStation 4 / Xbox One

Ontwikkeld door Bethesda
Uitgegeven door Bethesda

Les je dorst naar avontuur in Nuka-World! In deze uitbreiding voor Fallout 4 is het aan jou om het Nuka-Cola pretpark te verkennen. Maar bij aankomst wordt je meegesleurd in een wreed spel, de Gauntlet genaamd. Ook wordt het eiland geteisterd door verschillende gangs, zoals de Raiders, Operators, Disciples, en The Pack.

avatar van andnino
Eindelijk eens door deze DLC gespeeld.
Ik geef hem met liefde en een beetje ergernis 4,5 sterren, want Jezus Christus, Nuka World is echt wel pittig. Natuurlijk is Fallout 4 op de normale moeilijkheidsgraden nooit heel moeilijk vanwege de quicksave-mogelijkheden. Maar ik heb hem op survival gespeeld, en op sommige stukken moest ik er echt flink de tanden in zetten. Maar uiteindelijk betekende dit vooral dat ik heel erg veel aandacht moest besteden aan mijn stats en build, en heel voorzichtig en doordacht moest spelen. Hierdoor heb ik me er eigenlijk verrassend goed mee vermaakt.
Nou moet ook gezegd worden dat er ook heel veel aandacht besteed is aan de omgevingen, deze zitten echt goed in elkaar. Vooral Kiddie Kingdom en de Galactic Zone vond ik erg mooi gemaakt.