menu

Seasons after Fall (2016)

mijn stem
2,50 (1)
1 stem

PC / PlayStation 4 / Xbox One
Platform / Adventure
single player

Ontwikkeld door Swing Swing Submarine
Uitgegeven door Focus

Seasons after Fall is een platformer waarbij je de besturing krijgt over een schattig vosje. Naast zijn schattigheid heeft deze vos echter ook een bijzondere kracht, je kunt namelijk de seizoenen manipuleren en het zo winter of lente maken naar eigen willekeur. Uiteraard heeft dit wisselen van seizoenen invloed op je omgeving, zo kan je in de winter bijvoorbeeld over bevroren water wandelen en zo nieuwe gebieden bereiken.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=Lug0c82Vwm8

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van mrdig
2,5
Nu ook uit op xbox one en ps4. Goede muziek, voice acting en prachtige handgetekende 2D landschappen lees ik her en der. Wel wat kort en simpele gameplay. Maar toch best wel benieuwd eigenlijk. Niemand nog gespeeld?

avatar van Sinner
Het ziet er inderdaad erg knap uit. Heb het nog niet gespeeld, maar staat wel op de wishlist voor in een of andere sale eens op te duikelen.

avatar van mrdig
2,5
Zo’n game die je bij aanschaf even hebt gespeeld, dan voor jaren in je backlog belandt en dan zomaar een keer uitspeelt. Mooie art maar wel wat saaie gameplay. Lopen lopen lopen, beetje platformen, beetje puzzelen. 2.5*

Gast
geplaatst: vandaag om 01:53 uur

geplaatst: vandaag om 01:53 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.