menu

Obduction (2016)

mijn stem
4,00 (3)
3 stemmen

Macintosh / PC / PlayStation 4
Adventure / Puzzle
single player

Ontwikkeld door Cyan
Uitgegeven door Cyan en Techland

Als je het 's nachts in het park bent, zie je vreemde lichtjes in de lucht. Na nader onderzoek ontdek je een lichtgevend zaad-achtig object, maar zo gauw als je in de buurt komt, verlies je bewustzijn. Als je ontwaakt blijk je, met een deel van je omgeving, getransporteerd te zijn naar een alien planeet.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=2wCPOTK587o

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Na 10 jaar eindelijk een nieuwe game van de makers van Myst.

Kijken of ze na al die jaren hun sfeervolle world-building skillz nog hebben...

avatar van Sinner
Ook meteen op mijn Steam Wishlist gegooid. Erg benieuwd.

mister-fool
Riven kon ik vroeger enorm waarderen. Ik ben dan ook benieuwd naar dit nieuwe spel.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Kvond Riven ook verreweg de best o' da bunch!

avatar van Shangri-la
4,5
Prachtige game, het enige minpunt is dat de omgevingen erg groot en onoverzichtelijk zijn waardoor je soms uren loopt te dolen zonder te weten wat je doen moet. Maar grafisch heel erg mooi en goede puzzles zoals we dat van de Myst games gewend zijn.

Ziet er wat ouderwets uit. Voegt het iets nieuws toe?

avatar van Shangri-la
4,5
Tja om die vraag te beantwoorden moet je jezelf afvragen of je een adventure fan bent. Zo ja, dan is dit zeker een must play.

avatar van Finidi
3,5
Ik herinner me nog dat ik te jong was voor Myst; wel m'n broers het zien spelen, maar ik snapte er zelf natuurlijk niks van.

Dus zonder nostalgie naar Myst deze game gaan spelen. Interessante setting en verhaal, maar de puzzels vond ik niet erg boeiend. De balans tussen het verhaal en de puzzels was ook tof: het waren puzzels die stuk voor stuk een logische reden hadden om te bestaan in de wereld. Verder had ik nogal wat technische problemen met de framerate, die de pret een beetje drukten.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:56 uur

geplaatst: vandaag om 16:56 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.