menu

Eagle Flight (2016)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

PC VR / PlayStation VR
Action / Flight
single player / online

Ontwikkeld door Ubisoft
Uitgegeven door Ubisoft

In deze virtual reality game zweef je letterlijk door de lucht. Als adelaar zoef je lang iconische gebouwen, door nauwe straten en duik je van grote hoogtes. Dit alles in luchtgevechten tegen andere spelers waarbij jij je territorium moet beschermen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=q8GwRiTTO3o

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van AmazingPP
Super gave VR-ervaring! Het gevoel dat je vliegt komt hier wel heel dichtbij, tenminste; dat lijkt me zo. Het is echt heerlijk om over Parijs te zweven door tunnels, door huizen, over duiken en zelfs tot aan het topje van de Eiffeltoren! De spelelementen zijn ook erg leuk om te doen, vooral de uitdagingen door de metro-tunnels zijn echt vet en best pittig bij tijden. Een top spel wat mij betreft! Om te relaxen speel ik altijd een uurtje na het eten. Heerlijk! Grafisch is het wat simpel, maar dat mag de pret niet drukken. 4 *

avatar van TonyTHorror
3,0
Uitstekende PSVR titel. Vooral een prima spel om je VR-avontuurtjes mee te beginnen. Controls voelen intuïtief en ondanks het constante bewegen is er van motion sickness weinig sprake (ik ben er überhaupt niet gevoelig voor, maar de game is sterk geoptimaliseerd waardoor dat soort ongemakken voor -zo goed als- iedereen tot een minimum worden gehouden). Fijne art-style en bovendien met meeslepende, avontuurlijke muziek gebracht. De story mode is iet wat aan de korte kant, maar de speelduur is makkelijke te verlengen door de expert challenges af te gaan en voor de perfectionisten is er nog altijd de drang om alles met 3 sterren af te sluiten. Online helaas weinig succes gehad m.b.t de matchmaking, maar dat mag geen verrassing zijn.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:52 uur

geplaatst: vandaag om 15:52 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.