menu

Hue (2016)

mijn stem
3,62 (4)
4 stemmen

PlayStation 4 / PlayStation Vita / PC / Xbox One
Puzzle / Platform
single player

Ontwikkeld door Curve
Uitgegeven door Curve en Limited Run

In dit puzzelspel ga je op zoek naar je vermiste moeder. Dit doe je in een voornamelijk grijze wereld, welke hier en daar is voorzien van kleurtinten. De gekleurde delen in de spelwereld dien je te gebruiken om obstakels te overwinnen. Verander de achtergrondkleur, zodat gelijke kleuren verdwijnen, en los op deze wijze tal van puzzels op.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=coKjsUpdAXY

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Grovonion
3,5
Een van de vele PS+ gratis games van de laatste jaren, als tussendoortje even opgestart en het valt best mee. Net genoeg en zeker niet teveel uitdaging tot nu en het gestage opvoeren van de mogelijke kleurcombinaties en ditto moeilijkheid. Vrees enkel dat de laatste stages alles tegelijk gaan vergen en een "difficulty spike" geeft, maar we zien wel.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:32 uur

geplaatst: vandaag om 14:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.