menu

Kung-Fu High Impact (2011)

Alternatieve titel: Kung-Fu for Kinect

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Xbox 360 / Xbox One
Action / Fighting
single player

Ontwikkeld door Virtual Air Guitar
Uitgegeven door Virtual Air Guitar, Bigben en Black Bean

Met Kung-Fu for Kinect kun je schitteren in je eigen stripverhaal met supersterke moves gebaseerd op jouw bewegingen. De game bevat een verhaalmodus met 22 levels, 9 opnieuw speelbare uitdagingen voor dagelijks plezier en een speciale modus om je eigen afmakende bewegingen uit te voeren.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=60dAO7WwyKQ

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van mrdig
3,5
Release your inner Bruce Lee

- Kung Fu High Impact is de 360 versie die in 2011 is gereleased
- Kung Fu for Kinect is de Xbox One versie die 24 juni jl is gereleased

Games zijn min of meer gelijk, maar de One versie is een wat nieuwere/opgepoetste versie en maakt uiteraard gebruik van de nieuwere Kinect.

Dan de game, afgelopen weekend de One versie met 5 collega's dit een hele zaterdagvond gespeeld, de spierpijn is eindelijk weer weg. Biertjes erbij en om beurten een chapter doen en om beurten figureren in hilarische comics. Je hebt moves als de power punch, somersaults, ground shakers, lightning, arrows, etc.

Ik moet zeggen dat ik eigenlijk nooit een Kinect game speel, maar 1 collega moest en zou dit spelen en we hebben genoten Erg komisch en speelt eigenlijk best prima allemaal. Ook erg geinig dat je allerlei huishoudelijke spullen kan pakken en als wapen kan gebruiken. Zo stonden we voordat we het wisten met een strijkplank, koekenpan, tennisrackets, föhn en bezem in de kamer te zwaaien. Best link af en toe maar er niks gesneuveld

Wil je lachen en heb je een Kinect dan is dit zeker een goede en vermakelijke Kinect game. 3.5*

Gast
geplaatst: vandaag om 20:20 uur

geplaatst: vandaag om 20:20 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.