The Silver Case (1999)

PlayStation / PC / PlayStation 4 / Nintendo Switch
Adventure / Puzzle

Ontwikkeld door Grasshopper
Uitgegeven door ASCII, Playism, Limited Run en Nippon Ichi

Twintig jaar geleden werd het gebied rond de 24 districten geteisterd door een reeks mysterieuze en bizarre moorden. De veteraan detective, Kusabi, van de HMD (Highgrade Murder Division), wist de zaak op te lossen en de moordenaar, Kamui Uehara, neer te schieten. Nu, in 1999, staan de detectives van de HMD echter voor een raadsel. Het profiel van een nieuwe moordenaar die in hetzelfde gebied actief is komt precies overeen met dat van Uehara. Is de dodelijke moordenaar terug tot leven gekomen?

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Grasshopper's eerste game. Als het goed is komt de remake van deze voorganger van Flower, Sun and Rain herfst van dit jaar, vertaald en wel, nog uit voor PC.

Squall Lionheart, jup, zelfs in een beperkte oplage van Limited run.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Vet! coole uitgave met de manga erbij!