menu

The Banner Saga 2 (2016)

mijn stem
3,17 (3)
3 stemmen

PC / Macintosh / PlayStation 4 / Xbox One / Nintendo Switch / Apple iOS / Android
Strategy / RPG
single player

Ontwikkeld door Stoic
Uitgegeven door Versus Evil

In dit tweede deel van The Banner Saga, wordt de reis van de Viking-karavaan voortgezet. De duisternis begint steeds meer toe te nemen, terwijl de Dredge langzaam het land verzwelgen. Steden vervallen steeds verder en voormalig leiders worden tot wanhoop gedreven. Kan jouw groep reizigers deze eeuwige winter overleven? Keuzes uit het vorige deel worden meegenomen. Ook is er dit keer een Survival Mode, waar je, met een groep van zes veteranen, je staande moet zien te houden in een reeks steeds gevaarlijker wordende gevechten.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=OGOd-oyx7bw

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Banjo
3,0
Weer erg vreemd dat ze die zo snel gratis weggeven als je inbezit van gold bent
Op de X-box one..

avatar van Sinner
Des te meer omdat je eigenlijk echt wel het eerste deel gespeeld dient te hebben. Begin je meteen aan dit deel mis je toch best wel veel van het verhaal en de karakters e.d

Heb hem verleden maand zelf voor de PC in huis gehaald maar dankzij FIre Emblem nog niet echt aan begonnen. Half uurtje opgezet en qua sfeer en vertelstijl alvast (net als deel 1) geweldig - verder lijkt er niet bizar veel verandert qua gameplay.

avatar van Banjo
3,0
Oke bedankt voor de tip

Gast
geplaatst: vandaag om 11:47 uur

geplaatst: vandaag om 11:47 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.