RollerCoaster Tycoon 2: Wacky Worlds (2003)

PC
Simulation / Strategy

Ontwikkeld door Frontier
Uitgegeven door Atari

Zoek je paspoort en pak je bagage! Ge mee op een tocht rond de wereld met RollerCoaster Tycoon 2: Wacky Worlds. Beklim de grote muur van China, wees getuige van de adembenemde pracht van de Taj Mahal en ga lunchen in de schaduw van de Eiffeltoren, alles op dezelfde dag! Wacky Worlds biedt je bezoekers geheel nieuwe attracties, scenario's en omgevingen uit alle continenten op aarde.

avatar van JohnWilliams
Heb de Game thuis in de kast liggen maar het is van alle Tycoon's (Zoo Tycoons niet mee gerekend) de slechtste. Rollorcoaster Tycoon Dolle Waterpret is veel mooier gemaakt qua design en ontwerpen (komt misschien ook omdat hij later gemaakt is) maar hoe dan ook vind ik deze Game wat minder, wat mijn waardering word op deze Game weet ik nog niet ik zit te twijfelen tussen 2* of 2,5* ik wacht even tot er meer stemmen zijn...

avatar van Winkelwagentje
Winkelwagentje (moderator)
Inderdaad een zwakke uitbreiding, heeft eigenlijk niks nieuws te bieden met uitzondering van wat thema-elementen zoals fonteinen, bomen en gebouwen. Qua attracties totaal geen nieuwe elementen.

avatar van Kiadjo
Inderdaad één van de slechtste uitbreidingen ooit. Het voegt eigelijk niets speciaals toe.

Lexcoaster
Redelijke uitbreiding op RCT2. Maar in feite gewoon hetzelfde met meer thema uitbreidingen.

Ik vond deze uitbreiding wel leuk. De scenario's waren leuker dan die van Time Twister.

avatar van wolff

meer niet

avatar van Realistic Gamer
Mwa... Niet meer dan een redelijke toevoeging voor RCT2.