menu

De Sekte... (1985)

mijn stem
2,50 (1)
1 stem

Commodore 64/128 / MSX Series PC
Adventure
single player

Ontwikkeld door RadarSoft
Uitgegeven door RadarSoft

De Sekte neemt je mee naar de verlatenheid van de Schotse Hooglanden en plaatst je voor een bouwvallige kerk. Een geheim dossier verhaalt over de mysterieuze verdwijning van de sekteleider en zijn niet geringe privévermogen. Deze verdwijning is volgens het dossier te wijten aan zijn spirituele contacten met gene zijde. Zijn geestelijke aanwezigheid drukt als een vloek op de naaste omgeving, de bevolking is in dolle paniek gevlucht en de kerk is totaal verlaten. Je hebt het sterke vermoeden dat het verdwenen sektefortuin zich ergens in die kerk bevindt.

zoeken in:
avatar van arno74
2,5
Ik vraag me af of het iemand ooit is gelukt om dit spelletje uit te spelen? Ik weet dat ik het uiteindelijk opgegeven had omdat ik steeds vrij snel vast kwam te zitten.

avatar van Grovonion
Ik vraag me dan weer af of er naast jou iemand dit ooit gespeeld heeft

Gast
geplaatst: vandaag om 01:37 uur

geplaatst: vandaag om 01:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.