menu

Lumo (2016)

mijn stem
2,00 (1)
1 stem

Macintosh / PC / PlayStation 4 / PlayStation Vita / Xbox One / Nintendo Switch
RPG
single player

Ontwikkeld door Triple Eh?
Uitgegeven door Rising Star

Lumo is een moderne benadering van het bijna lang vergeten isometrische platformgenre. Met meer dan 400 kamers verdeeld over vier unieke gebieden, zes verborgen minigames en allerlei geheimen om te ontrafelen is Lumo een ware ontdekkingsreis. Hoeveel je ontdekt hangt af van hoe goed je zoekt.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=-jiivNMsSNI

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Sinner
Nog eentje waar ik aangenaam verrast door ben - Lumo doet me meteen denken aan de Isometrische Avonturenspellen uit 8bit en 16bit generatie en voor met name het brilliante Head Over Heels (C64) en Solstice (NES). Dus van kamer tot kamer gaan en diverse obstakels overwinnen voor items te vinden of gewoon de volgende kamers te kunnen bereiken. Diverse manieren om je figuurtje te controleren, een heerlijk gezapig sfeertje en muziekje en aangename kleurrijke graphics - en erg leuk - de optie om op 'klassieke mode' te spelen - dus tegen de tijd zoals vroeger met maar enkele levens en geen save optie of op 'Adventure mode' - waar je op je gemak kan opslaan waar je wil tijdens het lopen en puzzelen (ideaal voor 20 minuutjes tussendoor dus). Wederom - aangezien het uit 2016 stamt een beetje late to the party maar daarom niet minder leuk.

Gast
geplaatst: vandaag om 01:42 uur

geplaatst: vandaag om 01:42 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.