RollerCoaster Tycoon 3: Soaked! (2005)

Alternatieve titel: RollerCoaster Tycoon 3: Dolle Waterpret!

Macintosh / PC
Simulation / Strategy

Ontwikkeld door Frontier
Uitgegeven door Atari

Rollercoaster Tycoon 3: Soaked! laat de speler weer een amusementspark bouwen, waarbij de nadruk dit keer op waterpret ligt. Glijbanen, zwembaden, golfslagbaden en andere waterritjes moeten ervoor zorgen dat de bezoekers doorweekt het park verlaten.

avatar van Winkelwagentje
Winkelwagentje (moderator)
Geinige uitbreiding met al die waterattracties. Het bouwen van zwembaden is een erg leuke toevoeging.

avatar van JohnWilliams
Zeker, heb het spel in huis liggen! Speel het nog regelmatig, alleen vind ik het wel moeilijker geworden...

avatar van hitman
het is gewoon af super kan niet beter.

5 sterren

avatar van jassertje
Mijn beoordeling RCT3:
Mijn beoordeling:

Eindbeoordeling:

Gameplay: Het blijft maanden leuk om een heel mooi park te bouwen en dan als je park af is er met je muis overheen te scrollen.

Graphics:Grafisch is het spel erg verbeterd en dat waardeer ik erg.

Overig: Ik vind het wel een mooi spel maar het echte RCT gevoel is in dit spel wel verdwenen.

Daarom vind ik RCT1 nog steeds de leukste van de serie

Ik vind deze uitbreiding helemaal supper. Al deze waterattracties zijn helemaal te gek.
Het zwembad is ook leuk om te bouwen alleen merk ik wel dat als ik een zwembad bouw dat bijna alle gasten naar het zwembad gaan.

Daarom krijgt dit spel van mij een 4.5
Greetz...

avatar van Realistic Gamer
Zèèr goede en leuke uitbereidingspakket voor RCT3 samen met Wild!. Je kunt meerdere soorten attracties en achtbanen bouwen en wat ook heel leuk is, is dat je zwembaden kunt bouwen. Hiermee is de kous af en heb je gelijk bij je normale RCT3 gewoon een soort van 'Zwembad Tycoon'.