menu

Gitaroo Man (2001)

Alternatieve titel: Gitaroo Man Lives!

mijn stem
3,70 (5)
5 stemmen

PlayStation 2 / PlayStation Portable
Music / Puzzle
single player

Ontwikkeld door iNiS
Uitgegeven door Koei

Het draait allemaal om een jongeman met de fraaie naam U-1. De arme ziel heeft helemaal geen vrienden, op zijn pratende hond Puma na. Op een goede dag krijgt U-1 de schok van zijn leven, hij wordt namelijk uitgeroepen tot de nieuwe Gitaroo Man en belast met de taak de wereld met behulp van het geheimzinnige Gitaroo-instrument te redden van de duivelse Gravillians.

zoeken in:
avatar van Grovonion
Leuk music rhythm-spelleke, met een licht aangepaste twist op het genre. Verhaal is klassieke underdog-redt-de-wereld-van-aliens--krijgt het meisje-van de klootzak type, maar blijft leuk om te volgen. De moeilijkheidsgraad neemt al direct vaart op en enige oefening per level is wel vereist. Na iets meer gespeeld te hebben is de moeilijkheidsgraad zelfs een tegenvaller, al vanaf het 3de liedje liggen mijn vingers halverwege in de knoop.

Gast
geplaatst: vandaag om 00:35 uur

geplaatst: vandaag om 00:35 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.