Ik zou graag 3 punten willen geven aan de N64 versie en 5 aan de arcade. Cruis'n Usa heb ik als eerste spelletje gekocht voor mijn N64 in de veronderstelling dat hij net zo goed was. Ik ben altijd al gek geweest van road trips door de VS en als arcade-racer vond ik hem heel leuk, zodat ik blij was met mijn eerste aanschaf. Echter, ik voelde me belazerd toen ik later de arcade versie kon spelen op de PC. Niet alleen zijn de verschillen enorm: betere graphics, veel betere muziek (de BGM van de cartridge versie is flink ingekort en draait dan in een lusje) dat de N64 toch zeker wel aan had moeten kunnen. Veel smaples zijn weg, zoals "whoa, check it out San Francisco!" Ook voelde ik me belazerd door het censuur, de Finishline meisjes zijn aangekleed met dikke truien, wat is er nou zo schokkend aan een bikini? Ik heb later de WII VC versie ook nog eens gespeeld, bracht een hoop herinneringen terug, maar toch te inferieur aan de arcade original. Ik heb gehoord dat veel liefhebbers hier negatief over zijn en gemiddeld net onder een 5.5 scoort op een schaal van 10. Voor mij echt een leuke racer in het rijtje Outrun. Aldus een retro-gamer!
Je hebt hierna ook nog Cruis'n the world en exotica. Daarin kon je zelfs nog door Nederland scheuren. The world was nog wel aardig, maar bij exotica hebben ze het helemaal belachelijk gemaakt met onzinnige parcoursen.