The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II (2014)

PlayStation 3 / PlayStation 4 / PlayStation Vita / PC

Ontwikkeld door Nihon Falcom
Uitgegeven door Nihon Falcom en XSEED

Vervolg op Trails of Cold Steel, welke zich een maand na de gebeurtenissen uit die game afspeelt. Wanneer Rean's jongere zusje Elise wordt ontvoerd, besluit Rean al zijn teamgenoten uit Class VII, welke zich inmiddels her en der over het land hebben verspreid, te verzamelen. Allen gaan ze op zoek naar Elise en Alfin, de jonge prinses van Ymir, welke tevens is ontvoerd. Al snel blijkt dat de leider van de notabelen, groothertog Cayenne, achter deze ontvoering zit. Dit alles is onderdeel van een coup welke de huidige keizerlijke familie van de troon moet stoten.

avatar van Maxigames
Gister deel 1 uitgespeeld, en inmiddels aan deze begonnen. Het eerste wat opvalt is dat het in grote lijnen het zelfde is qua menu en graphics en besturing, character models zien er vrijwel identiek uit, wat me wel gelijk opvalt is dat de textures en skydome's er een stuk gedetailleerder en mooier uitzien, ook de muziek lijkt wat beter uitgewerkt te zijn.

Ik had deel 1 ook onlangs uitgespeeld, maar ben met deze nog niet begonnen.