Battlefield 2: Euro Force (2006)

single player / online

Ontwikkeld door Digital Illusions
Uitgegeven door Electronic Arts

De strijd gaat verder in de eerste uitbereiding voor het succesvolle Battlefield 2. Als het nieuwe krachtige Europese leger neem je het op tegen de MOC en Chinese legers in een gevecht om de controle over nieuwe Aziatische locaties. De actie bereikt het kookpunt met geavanceerde nieuwe voertuigen en wapens, waaronder aanvalshelikopters, tanks, aanvalsgeweren en nog veel meer.

avatar van desteven007
Best een goed spel, ook uitgebreide kaarten, heb dit spel op mijn pc gekocht.

avatar van Ajax&Filmfreak
Waarom vind je deze minder dan special forces en gewoon Bf2?

dit is een uitbreidings pakket dus ik zou het normaal vinden moest je het eerdere spel leuker vinden

Ajax&Filmfreak schreef:
Waarom vind je deze minder dan special forces en gewoon Bf2?

Omdat dit een uitbreidingsspel is
Gewoon de wapens zijn hetzelfde alleen andere kaarten.

avatar van Ajax&Filmfreak
Waarom ik het vraag is vooral ook omdat ik special forces heb ,en daar de graphics toch beduidend minder zijn, Ook vind ik er maar 2 echt leuke maps.

dat is ieder zijn eigen mening. ik vind special forces een zeer leuk spel met prachtige graphics maar deze game wil ik zeker nog is spelen

2 leuke maps ?
Warlord
Ghosttown
iron Gator.

avatar van Ajax&Filmfreak
ok 3 dan maar de graphics zijn duidelijk minder( als je een videocard hebt d ie het verschil laat zien)

Ajax&Filmfreak schreef:

Daar heb ik me dan toch niet aan gestoord.

avatar van Ajax&Filmfreak
ik zat ere naast sf is echt vet!

avatar van Thomas83
Ik vind de maps wat minder in deze uitbreiding (die in de 1.5 patch van het origineel zit gratis). De map Great Wall is volgens sommigen zo'n leuke snipermap, maar ik vind het maar weinig. Je hebt niet echt veel plaatsen met vrij zicht en kan van veel kanten beslopen worden, moet steeds allerlei hoekjes en gaatjes in de gaten houden.