MediEvil (1998)

Alternatieve titel: MediEvil: Yomigaetta Garomea no Yƫsha

PlayStation / PlayStation Portable / PlayStation 3 / Android / PlayStation Vita / PlayStation 4 / PlayStation 5

Ontwikkeld door Sony
Uitgegeven door Sony

De slechte magiër Zarok is terug uit het land der doden en is van plan wraak te nemen op een vredig land. Het is aan Sir Daniel Fortesque om uit zijn graf te herrijzen en de snode plannen van Zarok te dwarsbomen.

avatar van wiiplayer
Lol spel , kon alleen nooit verder komen op zon grote kermis / circus
3.0***

avatar van Bahamut Zero
Geweldig spel voor de PSX, de beste MediEvil van de hele serie. Grappig, spannend en ook best wel uitdagend. Er zijn behoorlijk wat levels dus met dit spel ben je zo een paar weken zoet.

avatar van Timmy757
Alleen de demo vroeger wel eens gespeeld, was opzich wel grappig, maar het is toch niet echt mijn ding, daarom ook nooit gekocht...

RippedBone Dog
Bahamut Zero schreef:

Helemaal mee eens

Ik zie dat het voor de PS3 uit is ik ga als ik van vakantie terug ben toch ff snel zoeken bij de GameShops.

Ik wil een Medievil 3 voor de PS3.

avatar van rover45
medievel 1 ziet er niet mooi uit maar voor zoon oud spel is het heel

leuk ..................

ik wil medievel 3 voor de playstation3

avatar van jellecomicgek72
Grappig spel, ben alleen nooit echt ver gekomen omdat het vrij lastig was.

joeri592
is het een aanrader voor de psp??

avatar van wiiplayer
joeri592 schreef:
is het een aanrader voor de psp??

Jawel, het is een verfrissend spelletje. Al lijkt het me op de PSX ook wel grappig. Ik denk dat de Graphics wat beter zijn in de PSP versie...

avatar van anders99
Zeer amusant spel ik hoop nog steeds op een medievil 3