menu

Pony Island (2016)

mijn stem
3,25 (6)
6 stemmen

PC / Macintosh
Puzzle
single player

Ontwikkeld door Daniel Mullins
Uitgegeven door Daniel Mullins

Pony Island is geen lieflijke, kleurrijke game over pony's, maar een puzzelgame in vermomming. Je zal al snel tegen tal van bugs aanlopen welke je belemmeren de game te spelen. Zodoende kom je er achter dat deze slecht geprogrammeerde game het werk van niemand minder dan de duivel is. Deze wil niets liever dan dat je vast loopt in zijn wirwar aan gebrekkige code en schijnbaar onoplosbare puzzels. Het is aan jou om een manier te vinden om te ontsnappen.

zoeken in:
avatar van Finidi
2,5
Metagames zijn niet aan mij besteed (The Stanley Parable, Undertale en dergelijke). Dit is zo’n game, met trolly internet humor. Je speelt het natuurlijk voor de dialoog en de grapjes, plus de meta-y dingen die je moet doen. In deze game begin je bijvoorbeeld met het repareren van het menu van Pony Island, anders kun je niet op play game klikken. Het heeft twee soorten gameplay: vrij simpele puzzels en een erg simpele sidescroller. En als de humor dan niet voor je landt, blijft er weinig over.

2,5/5

Gast
geplaatst: vandaag om 12:54 uur

geplaatst: vandaag om 12:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.