Jazz Jackrabbit 2: Christmas Chronicles (1998)

Alternatieve titel: Jazz Jackrabbit 2: Holiday Hare 98

Platform

Ontwikkeld door Epic
Uitgegeven door Gathering en Project Two

Daar zijn ze weer! Supercool konijn Jazz, zijn maffe broertje Spaz en hun atletische zusje Lori zijn ook met kerstmis weer van de partij. Baan je een weg door koude, besneeuwde landschappen met vele nieuwe venijnige vijanden.

avatar van Winkelwagentje
Winkelwagentje (moderator)
Wel een leuke aanvulling. Maar voegt verder weinig toe aan het origineel.

burningonsunday
Bevatte hele toffe muziek, voor zover ik me het nog kan herinneren.

burningonsunday schreef:
Bevatte hele toffe muziek, voor zover ik me het nog kan herinneren.

Muziek gaat wel, de Game is op z'n minst 3* waard vind ik! Speel het soms nog op de PC maar dat is juist niet uit pure verveling!

avatar van Brandjuh
Was er vroeger dik verslaafd aan en vind um nu nog leuk,
vooral de gameplay.

En de sound is ook wel grappig

van mij krijgt hij een dikke 5

Brandjuh schreef:
Was er vroeger dik verslaafd aan en vind um nu nog leuk,

Ik raakte er ook heel erg verslaafd aan, wat mij betreft een ware opvolger!

avatar van wiiplayer
minder
3.0***

avatar van JohnWilliams
De kerst komt er weer aan, dus dan haal ik deze Game weer uit de kast!

avatar van Winkelwagentje
Winkelwagentje (moderator)
Spel is bij nader inzien toch een stuk beter dan ik me kon herinneren. Deze uitgave voegt natuurlijk wel een gaaf multiplayer gedeelte toe, iets wat ik enorm mis in het origineel.

avatar van JohnWilliams
Een mens kan niet alles hebben.
Vind het een goed spel, ik heb het nog steeds thuis liggen in de kast dus wie weet speel ik het nog wel eens...zeker met kerst (natuurlijk).

Dit was toch die stand-alone expansion met slechts 3 extra levels en Lori? (User-made levels niet meegeteld)

Vond 'm niet zo, deed veel liever JJR2 met Secret Files

avatar van JohnWilliams
Ook dit is een leuke uitbreiding, nu is alleen alles in kerstsfeer. Ik ben hem op dit moment aan het downloaden want het roept natuurlijk weer leuke tijden terug. Ik heb altijd al van de Jazz games gehouden. Ik kan me nog veel herinneren ervan. Al ben ik eigenlijk nooit Jazz zelf maar zijn vriendje (die rode knaap) omdat hij van die rare bekken trekt met zijn tong. Dat is wel grappig gedaan. Naar mijn mening is dit spel wel leuk maar....niet de volle 5* omdat het spel niet meer toevoegt dan zijn voorganger.