gamelord schreef:
Ik heb nog eens geprobeerd om te kijken welke charmes de mede-users hier tot hun cijfer kwamen.
Maar nee, krijg weer dat misselijkmakend kutgevoel als bij de eerste playtrough...er klopt echt geen hol aan dit spel.
Voorbeeld..degene die me altijd nekt bij de eerste paar levels...je voert alle missies uit, CHECK nog altijd of ik iets vergeten ben in de missie...maar nee hoor, alles uitgevoerd..niks (mission failed..WTF??)
Probeer je de missie opnieuw...is je target niet meer op de plek aanwezig!!
Ja kom zeg, deze game is bagger van de bovenste plank...was ook de reden dat ik me weer wende tot Rainbow Six Lone Wolf, Rogue spear en de eerste Rainbow Six.
Ubisoft weet tenminste nog hoe je een strategy-shooter moet ontwikkelen.
Ik heb de levels meerdere malen uitgespeeld en ja soms was een doel lastig te vinden maar ik heb nooit gehad dat een missien failed was terwijl al de doelen behaalt waren.
Weet niet over welke missie je het hebt waar je het target niet meer kunt vinden maar al het een persoon is dan kan die ook gewoon ergens anders zitten. Dat vind ik juist het mooie van dit spel. Dan is niet elke keer dat je een level speelt hetzelfde.