A2 Racer II (1998)
PC
Racing
Ontwikkeld door Davilex
Uitgegeven door Davilex
Laat de file-stress varen en maak ruim baan met A2 Racer II. Stadsrally's dwars door de binnenstad van Den Haag, Amsterdam en Rotterdam zorgen voor een nieuwe uitdaging. Race dwars door wegwerkzaamheden, negeer de politie en ontsnap aan blokkades en achtervolgingen.
geplaatst: 21 juli 2007, 18:50 uur
Voorganger, dus enkelvoud.
En het was zeker niet slechter, het was zelfs een stuk beter.
En het was zeker niet slechter, het was zelfs een stuk beter.
geplaatst: 24 juli 2007, 11:58 uur
Ik snap niet waarom veel mensen dit spel zo slecht vinden, ik vond hem nog best vermakelijk. En voor die tijd waren vooral de graphics best goed!
geplaatst: 27 juli 2007, 18:03 uur
Wel wat beter maar nog steeds bagger. Met een Porsche was je onoverwinnerlijk. Deze game is totaal geen uitdaging.
geplaatst: 27 juli 2007, 18:16 uur
Ach, Davilex had zich nooit moeten storten op het maken van spelletjes. Alhoewel we dan natuurlijk niet de geweldige RedCat-games hadden kunnen spelen
. De A2 Racer-reeks heeft nooit ook maar iets in de buurt kunnen komen van een sterke racetitel uit die tijd. Als kind had het wel wat om met je wagentje door Nederland te rijden, maar daar was dan ook alles mee gezegd. A2 Racer is zijn tijd voorbij geracet en is nu enkel nog een ''aardig'' herrinnering in de Davilex geschiedenis. Een geschiedenis waar de werknemers van Davilex zich eigenlijk nog steeds voor zouden moeten schamen...
geplaatst: 29 juli 2007, 18:19 uur
A2 Racer was wel aardig. Heb ik ook nog wel wat plezier aan beleefd, maar echt goed was het niet.
geplaatst: 5 september 2007, 15:51 uur
Jeugdsentiment. Vroeger vond ik dit best wel een vermakelijk spel.
Ik speelde alleen maar race spelem alleen omdat ik vroeger geen shooters mocht spelen van me ouders.

Weirdo Wizzy
geplaatst: 7 oktober 2007, 15:32 uur
Ik vond hem eigenlijk best wel leuk altijd. Hoewel het spel toch wel wat gebreken had inderdaad
. 3 ster
. 3 ster
geplaatst: 28 oktober 2007, 17:44 uur
Zit even een oude Power Unlimited door te bladeren, kom ik een score van 8,5 tegen voor deze game

geplaatst: 6 augustus 2008, 19:16 uur
Leuk spel één van de beste racespellen in die tijd voor mij. Alleen die stoepranden in dit spel vreselijk. En die bug naast de Ridderzaal in Den Haag. Één van de eerste game waar ik een bug ontdekt heb.
geplaatst: 22 september 2008, 16:18 uur
best toffe game helemaal uitgespeelt grafics zijn mischien niet super maar gameplay vondt ik toch wel fijn 3*
geplaatst: 1 november 2008, 23:06 uur
Gek genoeg stond deze game bij mij op het lijstje toen ik in mijn pubertijd stond, toen mijn ouders een nieuwe PC kregen. Ik heb deze game een aantal keren lachend uitgespeeld. Aan de game zelf is niks aan. Je racet alleen maar en je moet slim zijn om die objecten op te pakken bij het racen.
geplaatst: 8 maart 2009, 13:41 uur
dit was naar mijn mening de besta a2 racer ooit.
ik heb hier uren op gespeeld.
de vervolg delen waren stukken slechter
ik heb hier uren op gespeeld.
de vervolg delen waren stukken slechter
geplaatst: 22 mei 2009, 12:13 uur
Heb dit spel ook vaak gespeeld, kom er nu pas achter dat de naam verander waren in het spel
De politie was trouwens wel erg onrealistisch gezet.
Rij je zo met je rode lambo of mercedes, haalt de politie in z'n golf je in.
Rijdt voor je en gaat vol op z'n remmen staan haha.

De politie was trouwens wel erg onrealistisch gezet.
Rij je zo met je rode lambo of mercedes, haalt de politie in z'n golf je in.
Rijdt voor je en gaat vol op z'n remmen staan haha.
geplaatst: 21 juli 2009, 18:58 uur
Tja wat kan ik hier over zeggen... Vroeger vond ik dit spel helemaal geweldig, maar dat was nog in de tijd dat ik nog geen verstand had van games. Beetje simpel allemaal, had je de beste auto won je zo alle races
. Een beetje achter haalt ik geef hem een 1,5*
. Een beetje achter haalt ik geef hem een 1,5*
geplaatst: 28 december 2009, 13:27 uur
Dit heb ik gruwelijk veel gespeeld met mij stuur en gaspedalen, snap niet waarom het zo ondergewardeerd word... Super spel
geplaatst: 4 januari 2010, 23:47 uur
heb toen ik klein was heel erg veel deze game gespeeld vond het erg leuk toen
geplaatst: 1 maart 2010, 17:46 uur
zo fout dat ie ook weer goed was, de nederlandse gameindustrie is van ver gekomen!
geplaatst: 27 augustus 2010, 21:26 uur
toen ik het vroeger speelde vond ik het wel een leuk spel maar nu misschien niet meer
geplaatst: 20 januari 2011, 08:11 uur
Stukken beter dan deel 1. Niet dat je het geheel 'goed' zou kunnen noemen trouwens.
geplaatst: 21 november 2011, 19:35 uur
Hetzelfde jaar kwam Speed Busters uit. Dat spel is wel 100% beter dan dit.
Het enige wat ik wel grappig vond van dit spel is dat na veel botsen je auto lekker veel onderdelen verloor. Maar dat is dan het enige.
geplaatst: 6 juli 2013, 11:50 uur
yurrenstein12 schreef:
Voor het slopen van de auto en de moeite, een 2,0.
Jij vergist je. Het is A2 Racer 4 - De Politie Slaat Terug waarin je alle onderdelen kan verliezen, niet A2 Racer 2. In A2 Racer 2 kun je geen onderdelen verliezen. Daarin groeit de schademeter zonder dat je iets ziet aan je wagen.
geplaatst: 9 juli 2013, 12:40 uur
yurrenstein12 schreef:
Ik vond deze destijds leuker dan Speed Busters
geplaatst: 20 april 2018, 20:28 uur
zeer leuk race spel veel mee gespeeld heb me wel vermaakt met dit spel dit vond ik trouwens best wel verslavend vroeger 3,0
Autobahn
geplaatst: 24 januari 2020, 15:19 uur
Dit spel is al een stuk beter dan de vorige, maar toch zijn er wel een aantal minpunten:
-Je kon de stoep niet oprijden, wat erg irritant was.
-De politie was erg vervelend. Zo'n politiewagen haalde je dan in en remde dan voor je af, zodat je hem moeilijk kon ontwijken. Op die manier ben ik vaak gearresteerd en dat zorgde voor een hoop frustraties.
-Als je ergens tegen aan botste, stuiterde je auto alle kanten op en zo liep je veel schade op.
Desondanks erg vermakelijk dit spel. Het racen over de snelweg en door de steden was erg lachen in zo'n snelle wagen. A2 racer 3 was overigens net wat beter dan dit spel aangezien daar de punten werden verbeterd die ik hierboven heb benoemd.
-Je kon de stoep niet oprijden, wat erg irritant was.
geplaatst: 12 december 2021, 18:50 uur
Deze ken ik ook nog wel. Niet een geweldig spel, maar omdat ik het vroeger best veel heb gespeeld en het nog leuk vond ook, krijgt het 3 sterren van mij.