menu

Project Justice (2000)

Alternatieve titels: Project Justice: Rival Schools 2 | Moero! Justice Gakuen

mijn stem
3,92 (6)
6 stemmen

Arcade / Sega Dreamcast
Fighting
single player / multi player

Ontwikkeld door Capcom
Uitgegeven door Capcom

Project Justice is het vervolg op Rival Schools dat op de Playstation verscheen. In deze beat 'em up kies je één van de studenten van rivaliserende scholen. Het uiterlijk van de characters is gerelateerd aan hun school. Zo heb je onder andere een sportieve student, een intellectuele student en een muzikale student. Het zijn allemaal karikaturen van bekende stereotype high school studenten, zoals we die ook uit de hollywoodfilms kennen. Tijdens het spelen kunnen Team Up of Party Up aanvallen gebruikt worden. Respectievelijk één of twee medestudenten komen je dan helpen om een extra sterke aanval uit te voeren.

zoeken in:
avatar van gemaster
3,5
Ook gek. Ik heb deze game toch echt op de playstation 2 gespeeld. Weliswaar als import, maar hij is daar dus wel op uitgekomen.

Vermakelijke beat em up overigens. Al waren de minigames nóg leuker. Vooral het honkballen en de stem van de commentator daarbij: HOOOOOOOOOOMERUN!

3,5*

avatar van theo79
4,0
Leuk vervolg op het ook al eveneens goede Rival Schools. Wat mij betreft mag hier wel een waardig vervolg op de ps4 voor uitkomen.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:25 uur

geplaatst: vandaag om 10:25 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.